Kjent Tysk journalist lei av å være del av den politisk korrekte pressen


Den kjente Tyske journalisten Dr. Udo Ulfkotte har nå etter 25 år innen den politisk korrekte pressen valgt å ta bladet fra munnen, og forteller nå hvordan han som journalist har løyet og ført det Tyske folk bak lyset.

Årsaken Dr. Udo Ulfkotte gir for sin snuoperasjon oppgir han å være at han de siste månedene har sett hvordan den politiske pressen i vesten forsøker å bringe krig og ødeleggelse til det europeiske og russiske folket.

Dr. Udo Ulfkotte uttaler i intervjuet med Russia Today «Dette er punktet man ikke kan vende tilbake fra, og jeg vil stå opp og si at det ikke er rett det jeg har drevet med som journalist frem til nå. Alle løgnene og manipuleringen for å føre propaganda mot Russland, og det Russiske folk».

Han fortsetter med å si «Det er ikke riktig det mine kolleger har gjort og fortsetter å gjøre når de mottar bestikkelser for å bedra det Europas og det Tyske folk».

Dr. Udo Ulfkotte fortsetter med å fortelle hvordan han og andre journalister har fått støtte fra amerikanske myndigheter og etterretningsorganisasjoner for å spre et pro-amerikansk budskap, og for å vinkle sannheten i en bestemt politisk retning.

Dr. Udo Ulfkotte er ikke den første europeiske journalisten som har fått kalde føtter nå som vi begynner å se resultatet av den politikken, og propagandaen den politisk korrekte pressen så aktivt jobber for, og han vil sikkert ikke bli den siste.

Nå er det på tide at folk begynner å støtte oppunder den alternative sannhets søkende pressen, og ikke lar seg blende av flotte farger og bannere.

Kilde: zerohedge.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s