EU innrømmer at terrorister tar seg til Europa om flyktninger

Frontex
Den Europeiske Unionens eget grensebyrå innrømmer nå at terrorister benytter seg av immigrasjons krisen for å ta seg inn i Europa.

I en rapport fra EU grensepoliti Frontex kommer det frem at byrået ikke har de faktiske tallene på hvor mange immigranter som har tatt seg inn i Europa, og at de ikke har noen muligheter til å følge med på hvor disse ulovlige immigrantene tar veien.

Frontex sier i rapporten at EUs medlemsstater har rapportert over 1.82 millioner ulovlige grensepasseringer det siste åre, noe som er mer en seks ganger høyere en tallene fra 2014.

Videre innrømmer de at tallet ulovlige grensekryssinger er veldig underrapportert da så mange av de ulovlige immigrantene fortsetter sine reiser inn i Europa uten å la seg registrere.

Denne rapporten fra Fortex har sjokkert Europeiske myndigheter, og har økt frykten for at man ikke vil være i stand til å forhindre angrep som de vi har sett i Paris og Brüssel.

Terror angrepet på Paris i November 2015 demonstrerte hvordan uregulert immigrasjon til Europa kan benyttes av terrorister.

To av terroristene som deltok i angrepene på Paris tok seg til Europa via Hellas ved hjelp av falske dokumenter, noe som understreker hvor dårlig kontroll man egentlig har over flyktningene som ankommer landet.

Rapporten konkluderer med at det i dag ikke finnes noe system i EU for å kontrollere unionens grenser, og at det ikke finnes noe system for å holde oversikt over hvem som krysser unionens grenser eller hvor de tar veien etter å ha gjort det.

Kilde: telegraph.co.uk

Advertisements

2 thoughts on “EU innrømmer at terrorister tar seg til Europa om flyktninger

  1. Tilbaketråkk: EU innrømmer at terrorister tar seg til Europa om flyktninger – halfmancitizen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s