Løgnen om Panama Dokumentene

panamadokumentene
Det har den siste uken vært skrevet og snakket mye om de såkalte «Panama dokumentene» som visstnok skal ha blitt lekket fra en kilde i Panama registrerte advokatfirmaet Mossack Fonseca.

Man regner lekkasjene som en av historiens største dokument lekkasjer, og vestens politisk korrekte journalister klapper hverandre hyppig på skuldrene, og mener de ved hjelp av disse dokumentene har vist at de kan utføre en frittstående granskende journalistikk.

Problemet er at ingen av de 376 journalistene i stiftelsen International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) snakker noe om hvem støttespillerne til stiftelsen er, eller hvorfor det ser ut som om det kun er disse støttespillernes rivaler, og USAs «fiender» og kritikere som nå avsløres.

Watchdog Rapport har sjekket opp hvem som står bak stiftelsen International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ), og kan avsløre at stiftelsen er dypt tilknyttet både USAs rikeste, og mektigste familier samt den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA.

Med dette i tankene kan man i bestefall si at disse 376 såkalte uavhengige journalistene uvitende har vært løpegutter for verdens desidert rikeste familier nemlig Rothschild og Rockefeller familien. I tillegg er det veldig underlig at det ikke blant noen av alle disse journalistene har vært en eneste journalist som har spurt seg hvorfor CIA gir økonomisk støtte til en stiftelse som er ment å være en uavhengig, objektiv sammenfatning av journalister.

I de to underliggende Youtube klippene kan dere høre hvordan ekte frittstående uavhengige journalister, og kritikere av den økonomiske, og nåværende makteliten ser på denne saken.

Vi i Watchdog Rapport vil komme med mer informasjon om saken etter hvert som det blir tilgjengelig.

We Are Changes Luke Rudkowski forklarer Panama Dokumentene (Engelsk)

Gerald Celente

Advertisements

One thought on “Løgnen om Panama Dokumentene

  1. Tilbaketråkk: Sveitsisk bankansatt: CIA sto bak Panama Dokumentene | The Watchdog Report

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s