Serbias fall åpnet Europas porter for Islam

Bosnia-is
Da vesten i 1999 bestemte seg for at man skulle nedkjempe Serbernes som den gang drev en aktiv forsvars krig mot de islamske hordene som forsøkte å etablere seg i Europa sprengte vestens ledere Europas siste forsvarsverk mot Islam.

Vi har siden den gang sett hvordan Islam har fosset frem i ulike Europeiske land, og hvordan tilstrømmingen av muslimer til Europa nå i mange Europeiske byer har ført til at den etniske befolkningen nå snart er i mindretall.

Nå vaier den Islamske Stats flagg fra bygninger i et land som de aller fleste regner som et Europeisk land, og våre politikere kaller fremdeles alle som ønsker å forsvare det Europeiske demokrati og vår frihet for den største trusselen mot fred i Europa.

Den politisk korrekte pressen velger også å se bort fra alvoret i situasjonen, og man rapporterer veldig lite om hvordan situasjonen i Europa i virkeligheten er. Mans skjuler blant annet informasjon om gjerningspersoners etniske opprinnelse i saker hvor gjerningspersonen er av utenlandsk opprinnelse, og man forsøker å latterliggjøre enhver som uttaler seg sannferdig om europeiske lands innvandrings politikk.

Da muslimene i 1999 så hvor velvillige vestlige ledere var til å selge sitt eget folk i den politisk korrekthetens navn, og GA muslimene råderett over Kosovo som frem til den gang hadde vært et kristent Serbisk område i århundrer så de hvordan man ved hjelp av vestens åpen dør politikk for immigranter kunne utnyttes.

Uttalelser fra muslimske ledere som Muammar al-Gaddafi, Saddam Hussain og bror til grunnleggeren av det muslimske brorskapet Gamal Al-Banna viser at en del av planen er å infiltrere Europa nettopp ved hjelp av et misbruk av asyl instituttet, og ved hjelp av høye fødselstall.

Nå skriver også den politisk korrekte pressen om hvordan IS flagg vaier over Bosniske byer, men ingen av dem tør virkelig peke på årsaken til dette eller hva som er den opplagte løsningen.

Nå er det på tide at folk våkner opp, og ser seg rundt. Se på ditt barn, dine barnebarn og fortell dem hvorfor de bør planlegge en fremtid med krig, og terror!

Det er fremtiden DU overgir til neste generasjon om du ikke snart tør ta bladet fra munnen og heve din stemme mot galskapen som i dag kalles politisk korrekthet.

Advertisements

2 thoughts on “Serbias fall åpnet Europas porter for Islam

  1. Meget viktig artikkel. Dette perspektivet trenger større oppmerksomhet og stemmer med mitt syn. Nato var på feil side i Bosnia krigen og hele Europa betaler nå prisen i form av terror, kriminalitet og trygdemisbruk.

    Likt av 1 person

  2. Vi i vesten ble lurt til å tro serberne var den store stygge ulven. Ingen fortalte oss at muslimene begynte å terrorisere serberne i Kosovo da muslimene kom i flertall. Serberne visste bedre, de stod på sitt for å stagge islam, slik de gjorde på Kosovosletta 400 år tidligere. Vi får håpe serberne forstår vi har blitt sveket av våre ledere vi også og tilgir oss for det. Er det noen vesten skylder en unnskyldning så er det Serbia og det serbiske folk.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s