Norsk politi mer redde norske dugnadsarbeidere en islamske terrorister!

soo_norge
Oslopolitiet sier i et intervju med de politisk korrekte avisene her i landet at de er mer redde for gate bråk og vold i byens gater utløst av islamister og venstreekstreme demonstranter som blir provosert av dugnadsorganisasjonen Soldiers of Odin en de er av islamske fundamentalister og terrorister.

Selvfølgelig vinkles dette annerledes i den politisk korrekte pressen hvor man skriver at «Oslopolitiet er mer bekymret for bråk og gatevold utløst av grupper som Soldiers of Odin enn at militante islamister skal utløse lignende situasjoner».

Som dere ser fra de to overstående avsnittene så sies nøyaktig samme sak, men forskjellen er at i Watchdog Rapports versjon kommer det frem hvem politiet VIRKELIG mener vil kunne skape bråk dersom medlemmene av dugnadsorganisasjonen Soldiers of Odin fortsetter sitt arbeid med å «patruljere» norske bygater.

Videre vinkler man saken inn på at såkalte mystiske «muslimsk fiendtlige organisasjoner» nå rekrutterer nye medlemmer, og at disse gruppene bekymrer politiet.

Man stiller seg ikke spørsmålet hvem disse gruppene er eller hvilke uttalt agenda disse gruppene har, men tillater seg allikevel å ukritisk stemple disse sagnomsluttede organisasjonene for fremmedfiendtlige og muslimfiendlige.

Den eneste gruppen som navngis er Soldiers of Odin, og den naturlige konklusjonen av måten saken fremstilles på er at dette er en direkte propaganda aksjon fra norske myndigheter i samarbeid med en venstrevridd politisk korrekt presse på en svertekampanje mot gruppen.

Tar man en kjapp titt på Soldiers of Odins egne retningslinjer ser man fort at organisasjonen er en ikke voldelig organisasjon som ikke fremmer noen form for raseideologi, vold eller annen form for kriminalitet.

Hele svertekampanjen mot organisasjonen er frem konstruert og kan tolkes av islamister og venstreekstreme som en blankofullmakt til å angripe medlemmer av Soldiers of Odin når de er ute på byen.

Dette er skammelig og minner mest av alt om taktikker benyttet av Hitlers tredje rike.

Kilde: Nettavisen.no

Advertisements

4 thoughts on “Norsk politi mer redde norske dugnadsarbeidere en islamske terrorister!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s