Berlins underverden er nå styrt av arabiske gjenger

berlin_araber_gjeng
Ifølge en rapport publisert i den politisk korrekte avisen Die Welt har arabiske gjenger nå overtatt hele den kriminelle underverdenen i Tysklands hovedstad ved hjelp av rekrutering fra nyankomne immigranter.

I rapporten kan nevnes det at man kan se nye luksus biler som kjører opp til asylmottak hvor man henter nye rekrutter til de ulike gjengene.

Etterforskerne rapporterer at de kriminelle gjengene har utnyttet politikken den Tyske kansleren Angela Merkel har ført som åpnet landets grenser for over 1 million nye immigranter som ikke har noe å tape på å begå kriminalitet.

De kriminelle gjengene benytter nye immigranter til å utføre «drittjobber» som å begå ran, narkotika salg og slåss mot rivaliserende gjenger.

Hovedårsaken til at så mange av migrantene risikerer arrestasjon, og fengselsstraff er at de vet det er så å si ingen mulighet for at de vil bli deportert da Tyskland i dag fører en politikk som hindrer landet i å deportere mennesker til land hvor dems liv står i fare.

Tyske politikere og Angela Merkel har med sin politikk i prinsippet gitt immigranter en blanko fullmakt til å begå kriminalitet i landet, og avsløringer i flere Europeiske land har vist at politiet til og med aktivt forsøker å skjule kriminelle handlinger begått av immigranter for å «ikke skape grobunn for rasisme» i landet.

Watchdog Rapport mener norske politikere nå må våkne opp, og se virkeligheten for hva den er før vi ser at disse arabiske gjengene får etablert seg her i landet også.

Kilde: breitbart.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s