Trine Skei Grande og Venstre ønsker mer likestilling

homoer_islam
I landets største aviser kan man i dag lese hvordan Venstre lederen Trine Skei Grande nå etter at Den Norske Kirken har åpnet for homofile ekteskap må ta likestillings kampen videre, og hun mener derfor vi må innføre et tredje kjønn i Norge.

Hvordan Skei Grande og venstre har kommet frem til denne konklusjonen er veldig underlig ettersom vi i Norge i dag har minst to andre religioner som ikke tillater noen form for likestilling, og som det hadde vært mye mer naturlig å ta opp kampen mot i et likestillings perspektiv.

Ser man på det mosaiske trossamfunnet (jødiske), og det islamske trossamfunnet i Norge så er det hverken lovlig med kvinnelige eller homofile rabbiner eller imamer, og om venstre virkelig ønsket likestilling så ville den naturlige kampen nå etter at kampen mot kristendommen er vunnet være å ta opp kampen mot islam og jødedommen.

Det underlige her er hvordan INGEN politikere, journalister eller andre såkalte «intellektuelle» her i landet stiller dette opplagte spørsmålet?

Man kan virkelig få et inntrykk av at venstresiden her i landets virkelige målsetning ikke er likestilling, men en kamp mot alt som kan oppfattes som del av den etnisk norske kulturen.

Watchdog Rapport vil fortsette å si sannheten som den er!!

Kilde: Dagbladet.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s