Den onde hvite mannen??

Ond_hvit_mann
Den politisk korrekte eliten sammen med den ekstreme venstresiden har drevet en langvarig historieforfalskning som har ført til at den hvite mannen, og den hvite verdensbefolkningen i dag står på kanten av å bli utryddet.

Dette er et faktum de færreste tør snakke om ettersom det er forbundet så mye kontrovers til emnet hvite mennesker, og begreper om rasisme, folkemord, holocaust og diskriminering nesten er synonymt med den hvite mann.

Man trekker for eksempel inn urbefolkningen på det amerikanske kontinentets forfall, all verdens slaveri og enhver religionskrig som resultater av den hvitemannens konspirasjon for å underlegge seg resten av verdens befolkning.

Man greier også å gi skylden for korstogene på den hvite mannen, og man greier å legge skylden for AIDS og andre epidemier på den hvite mannens skuldre.

Av disse grunner er det nå populært blant elitens lakeier å erklære at alle hvite mennesker skal føle hva de kaller «hvit skyld/white guilt», og at hvite barn bør lære om sine hvite privilegier på skolen slik at de kan skjemmes over disse og lære seg selvhat.

Ser man derimot på realitetene i denne saken, og tar for oss historiske fakta opplysninger samt ser på statistikken som finnes når det kommer til rase så er den hvite «rasen» den «rasen» som i dag raskest synker i antall.

Hvite land er de eneste landene som det forventes skal slippe inn mennesker fra hele verden, og det finnes i dag INGEN land som består av en homogen hvit befolkning til tross for at det finnes flere homogene svarte, asiatiske og arabiske land.

I 2000 utgjorde hvite ca 30 % av verdens befolkning ifølge FN, men dette tallet er alt for høyt ettersom FN i sin statistikk har regnet ALLE som bor i Land hvor hvite er en majoritet av befolkningen som hvite, og dersom man ser på eksempelvis USA som man i dag regner som et land med en hvit majoritet så utgjør hvite i 2014 i virkeligheten kun 62.06%. Dette tallet er også noe for høyt etter som tallet inkluderer alle som selv identifiserer seg som hvite selv om de kanskje er av blandet rase.

Man regner også med at hvite innen 2044 om ingenting endres i forhold til dagens immigrasjons politikk vil være i mindretall i USA.

Vi ser også at fødselstallene blant mennesker av europeisk opphav er synkende verden over, og man regner med at hvite vill være i mindretall i flere Europeiske land innen 2050 om dagens immigrasjonspolitikk ikke endres.

Det er også regnet ut at alle mennesker med blå øyne og blondt hår vil være utryddet innen 200 år ifølge Verdens helseorganisasjon så man kan jo med enkelthet argumentere for at den hvite rasen i virkeligheten er den som er utsatt for en organisert og systematisk rasisme.

Ser man videre på venstresidens argumentasjon om at den hvite mannen er skyldig i slaveriet så viser alle historiske fakta at hvite ikke bare har hat færre slaver en ikke-hvite, men at det også var hvite som gjorde slutt på slaveriet verden over da man mente slaveri var inhumant, og at det ødela for arbeidsmarkedet.

Det er også et historisk fakta at millioner av hvite mennesker opp gjennom historien også har vær holdt som slaver både av afrikanere, Asiater og Arabere. Arabiske slavehandlere var blant annet helt oppe på Island og tok hvite slaver for å kunne forsyne islamske krigsherrer med hvite konkubiner.

Det er en myte at hvite mennesker holdt slaver da det var en bite liten del av overklassen som holdt slaver og mesteparten av slavetrafikken ble styrt av arabere, afrikanere og jøder.

Så det å kreve at alle hvite mennesker som lever i dagens samfunn skal føle et kollektivt ansvar for slaveriet er ikke bare absurd, men også direkte feilaktig basert på faktiske historiske fakta.

Videre er det tredje «trumf» kortet til venstresiden i krigen mot den hvite befolkningen i verden konspirasjonen om at hvite mennesker står bak alle kriger i verden. Dette er direkte feilaktig og man ser at ikke hvite like ofte har angrepet hvite land som det hvite land har angrepet ikke hvite land. Ser man for eksempel på korstogene så var det et direkte resultat av muslimsk aggresjon mot Europa, og ikke en kristen aggresjon mot de islamske nasjonene.

Det er også blitt hevdet at hvite menn står bak utryddelsen av urbefolkningen i Amerika, men dersom man ser på de historiske faktaene i saken så var det i hovedsak sykdommer som førte til masse død på det amerikanske kontinentet, og ikke hvite menneskers ønske om å utrydde urbefolkningen i Amerika.

Videre er det også slik at venstresiden mener hvite menn benytter medisiner og sykdommer som våpen mot Afrikas befolkning, og at AIDS er en av disse oppkonstruerte sykdommene. Problemet med denne teorien er at Aids i mange såkalte hvite land er nesten like utbredt som det det er i mange Afrikanske land. Det er også viktig å legge merke til at sykdommen smitter mellom rasene, og på den måten måte kunne regnes som det dårligste biologiske våpenet som noen gang er oppfunnet om det faktisk stemte at hvite menn skapte sykdommen.

Ser man derimot bort fra venstresidens konspirasjonsteori og ser på fakta så er det i dag forskning som viser at sykdommen angivelig først oppsto hos aper/sjimpanser, og at den på et eller annet tidspunkt har mutert og er blitt overført til mennesker i Afrika for deretter å ha spred seg verden over.

Det finnes med andre ord ingen grunnlag til å gi hvite mennesker skyldfølelse hverken for slaveriet, den amerikanske urbefolkningens massedød eller AIDS.

Vi sitter dermed igjen med holocaust og forfølgelsen av jødene, men til og med her kommer historien den hvite mannen til unnsetning.

Dersom man forholder oss til det politisk korrekte tallet på 4 millioner drepte jøder, og stiller det opp mot hvor mange hvite mennesker som døde og ble drept under den annen verdenskrig så blir tallet veldig lite. Man kan dermed argumentere for at nazistene drepte flere hvite mennesker en de drepte jøder, og da regner man ikke med alle de hvite menneskene som ble drept i kriger i Asia eller andre steder i verden.

Det er selvfølgelig en forferdelig historisk hendelse av så mange mennesker ble drept på bakgrunn av sin tro, men det er dessverre ikke en unik historisk hendelse, men på grunn av tidspunktet og teknologien som var tilgjengelig under den annen verdenskrig var massedrap på en industriell skala mulig.

Dette er ikke noe man bør forsøke å unnskylde, men å benytte det som et argument for at alle hvite mennesker er onde mennesker som ønsker å utrydde alle andre raser er ikke bare latterlig, men også like tåpelig som det er feilaktig og farlig.

Nå bør den hvite mannen og kvinnen verden over våkne opp, og se virkeligheten for hva den er, og slutte å føle skyld for historiske hendelser som de ikke har noe som helst skyld i.

Under er en video som tar opp hvordan hvite ble tatt som slaver.
http://www.youtube.com/watch?v=_ednt48rcwo

Advertisements

3 thoughts on “Den onde hvite mannen??

 1. I hvilket omfang drev jøder med slaveri? Hvor har dere 4 millioner drepte jøder under nazistenes herjinger ifra? Har dere andre opplysninger en de offisielle?

  Lik

  • Her ser du en liten oppsumering om Jødenes deltagelse i slave handelen.

   De solgte til og med Irske (hvite) slaver. Noe også hvite gjorde så den ene er ikke bedre en den andre.

   Det er hele poenget her.

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s