Hvit gutt utsatt for rasistisk angrep!!!!

En 20 år gammel gutt ble ved Charlottenlund videregående skole i Trondheim angrepet av flere fremmedkulturelle på bakgrunn av sin rase.

Gjengen bestående av fargede fremmedkulturelle er godt kjent av politiet i Trondheim, og har etter ifølge politiet i byen vært involvert i flere grove voldepisoder i og utenfor skoletid.

Ifølge politiet er gjengens offer ALTID hvite etnisk norske gutter, men politiet vil allikevel ikke etterforske eller behandle angrepene som om det er rasistisk motiverte handlinger. Hadde derimot ofrene vært fargede eller tilhørt islam ville politiet i henhold til politivedtektene ha satt inn større ressurser i etterforskningen, og strafferammene for voldshandlingene ville vært i henhold til paragraf 135 i straffeloven.

Det holder ikke for politiet at gjengens medlemmer alle er fremmedkulturelle som utelukkende angriper mennesker på bakgrunn av dems etnisitet (hvite etnisk norske) ettersom overgriperne selv hevder de gjør det for «moroskyld», og for å kunne legge episodene ut på internett.

Episodene i Trondheim har en gang for alle vist at den såkalte rasisme paragrafen i landet KUN er gjeldende i de tilfeller der offeret er farget eller tilhører religionen Islam.

Har du informasjon om voldsmennene så send oss gjerne bilder og navn.

Kilde: Dagbladet.no

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s