Pressens forfalskning og politiske vinkling av 1. mai demonstrasjon i Sverige

Da har det vært 1. mai feiring rundt om i hele verden, men i vårt naboland Sverige ble årets 1. mai feiring noe utenom det «normale» da den nasjonalsosialistiske organisasjonen Den Nordiske Motstandsbevegelsen dette året hadde søkt om, og fått tillatelse til å avholde en 1. mai demonstrasjon i den vesle svenske byen Borlänge i Dalarna
Organisasjonen var først ute med å søke om å avholde demonstrasjon i byen, og fikk derfor tillatelse av byens politi. Dette førte selvfølgelig til et ramaskrik fra den politisk korrekte pressen både her i landet, og i Sverige som tydelig vis mener at det kun er de politisk korrekte i våre nordiske land ytringsfriheten, og retten til å demonstrere skal være gjeldende for.

I den Norske pressen viser man for eksempel et par bilder av degenererte venstreekstremister som står med plakater med gamle «anti-rasistiske» slagord, og som ikke gjør stort mer ut av seg.
Man viser eller snakker ikke om hvordan forholdene i Borlänge virkelig er, og hvorfor stadig flere av beboerne i byen nå ser ut til å støtte den nasjonalsosialistiske gruppens tilstedeværelse i byen, og man viser i alle fall ikke video fra Sosialdemokratenes 1. mai demonstrasjon i byen som klart viser hvorfor den etniske befolkningen i byen nå heller mer mot nasjonalistenes tankesett.

Øverst i denne artikkelen ser du et lite utklipp fra Nasjonalsosialistenes 1. mai tog, og nederst kan du se en video av sosialdemokratenes 1. mai tog.

Du kan må selv avgjøre, og trekke dine egne konklusjoner ut fra videoene, men WDR stiller spørsmålstegn til hvorfor man i den politisk korrekte pressen kun har en vinkling av saken, og hvorfor man ikke tar seg bryderiet med å intervjue nasjonalsosialistene for å høre hva de EGENTLIG har å si.

Kilde: Youtube.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s