EUs eget militærpoliti øver på opprørs scenarier i forkant av årets skjebnevalg i Storbritannia!

European_Gendarmerie_Force
Den lite kjente militærpoliti styrken til EU med navnet European Gendarmerie Force har nylig avholdt en større øvelse på å slå ned på sivil ulydighet, og ulovlige demonstrasjoner.

600 politifolk og soldater fra ulike EU lands militærpoliti deltok i øvelsen som ble avholdt i tyske provinsen North Rhine-Westphalia der øvelsen gikk ut på å nedkjempe uroligheter som oppsto i forkant av et konfliktscenario.

PÅ gruppens egne websider opplyses det at øvelsens innhold, og fokus var på «politiarbeid som åstedsgranskning, samfunns patruljering, folkemengde kontroll og SWAT trening».

Den tyske politikeren Andrej Huko som sitter i EU parlamentet for det Tyske Venstre partiet ba om å få være til stede under øvelsen, men ble hindret fra å nærme seg stedet der øvelsen pågikk.

Han har i senere tid gått ut og hevdet at den paramilitære politistyrken EU nå er i ferd med å bygge opp, forbereder seg på å slå ned på ytringsfriheten, politisk ukorrekte møter og aktivisme i EUs medlemsland.

Andrej Huko hevder videre at den paramilitære EU ledede styrken er i strid med Tysklands grunnlov som sier det skal være et klart skille mellom landets militære og politiet.

Det er også blitt hevdet av en Britisk ex-kommandant at øvelsen er starten på oppbyggingen av en egen EU ledet militær styrke som med tiden skal erstatte NATO, og det britiske forsvaret.

Colonel Richard Kemp hevder Brüssel ønsker å samle alle de 28 medlemslandenes militære styrker under en kommando ledet fra Brüssel.

Det har tidligere vært forsøkt å stable på beina et eget EU militær, og denne ideen ble atter aktuell da EUs President Jean-Claude Juncker ba om at det måtte opprettes en internasjonal militærstyrke.

For de som er skeptiske til EU, og EU politikernes fremtidsplaner fremstår øvelsen som et varselsignal om at EU ikke vil sitte stille uten å gjøre noe når unionens kritikere forsøker å angripe den.

Kilde: express.co.uk

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s