London kan få en muslimsk borgermester

sadiq-khan-islamist
Sadiq Khan er Labour partiets borgermester kandidat for London, og ligger etter meningsmålingene, og kan dermed bli den første muslimske borgermesteren av en vestlig kristen hovedstad.

Sadiq Khan har vært en meget kontroversiell politiker, og omgås regelmessig noen av Storbritannias mest radikale og omstridte islamister, noe hans politiske motstander i det konservative partiet de siste ukene har satt et større fokus på.

Under et stort Islamsk arrangement i London delte han sene med radikale islamister, og talte til en stor forsamling av radikale islamister som viftet med jihadist flagg, og bar andre ekstremistiske Islam symboler.

Det er forventet at Londons ca 1 000 000 muslimske borgere vil stemme på sin muslimske «bror» for å sikre en muslimsk ledelse av verdens hovedstaden London.

Mange etniske europeere frykter i disse dager det man har gitt navnet «islamiseringen» av Europa, og skulle en muslim bli leder for verdensmetropolet London vil nok mange hevde at det er et sterkt symbol på nettopp denne islamiseringen.

Hans uttalelser om at EU ikke bør være en Kristen klubb, og Tyrkia bør få bli medlem av EU har heller ikke falt i god jord hos store deler av den etniske befolkningen i Storbritannia.

I filmklippet under kan du se Sadiq Khans tale til en muslimsk forsamling der det flagges for jihad, og det muslimske kalifatet.

Kilde: www.yahoo.com/news/

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s