Immigranter klager over Europas forsøk på å hjelpe dem

Det siste året har man hørt mye om den såkalte «flyktningkrisen» som har rammet Europa, men det den politisk korrekte pressen, og våre politikere ikke forteller oss her hjemme i Norge er hvordan disse såkalte flyktningene klager, og sier de vil reise hjem igjen om Europa ikke gir dem mer penger eller bedre bosteder.

Spørsmålet det ser ut som om ingen stiller seg blir «HVORFOR HAR DE KOMMET TIL EUROPA, OG HVORFOR KALLES DE FLYKTNINGER???»

Det er ingenting disse såkalte flyktningene sier, og gjør som indikerer at de er flyktninger som søker tilflukt og beskyttelse fra krig, og forfølgelse.

Det eneste man kan konkludere med ut fra det «flyktningene» selv sier er at de er økonomiske immigranter som søker å leve på den etnisk Europeiske skattebetalerens regning.

Når skal våre politikere og den politisk korrekte pressen begynne å vise og fortelle den Norske befolkningen fakta om hva som virkelig ligger bak den veldige folkevandringen som vi nå er vitne til.

Dersom man ser grundigere på årsaken til den veldige folkevandringen fra Afrika og Midtøsten som nå pågår så henger det sammen med den veldige befolkningsveksten, og hvordan landområdene allerede er tømt for resurser, og ikke lenger kan livnære de som allerede befinner seg der.

Immigrasjonen til Europa og andre vestlige nasjoner er dermed ikke et resultat av krig, men av befolkningsvekt, og den vil ikke avta med mindre man greier å stoppe den enorme tilveksten av mennesker i disse områdene.

Spørsmålet vestlige politikkere burde stille seg er dermed «Hva kan man gjøre for å stoppe befolkningsveksten i Afrika og Midtøsten, og hvordan kan vi sørge for at disse landene kan føres inn i et mer demokratisk vestlig levemønster».

Den sikreste måten som vi allerede vet fungerer for å redusere befolkningsveksten i et land er å sørge for at stadig flere kvinner får seg høyrer utdanning, og rett til å arbeide på lik linje med menn.

Utviklingen i vesten har vist oss at fødselstallene i et land går ned nå kvinner får flere muligheter til å delta i samfunnet på lik linje med menn.

Vi bør av denne grunn slutte å hente mennesker til Europa, og heller bruke pengene til å sørge for en økonomisk og teknologisk utvikling i Afrikas nasjoner, og legge inn mer kraft i å bekjempe foreldede religiøse og politiske ideologier som undertrykker kvinner, og som holder tilbake ekte økonomisk og teknologisk utvikling.

Islam er med andre ord en av de største årsakene til undertrykkingen, og mangelen på utvikling i de afrikanske landene, og til den ekstreme befolknings vekst vi nå er vitne til.

Vi får se om den politisk korrekte pressen snart kan begynne å rapportere sannheten i stedet for å kun gjengi det politisk korrekte oppgulpet venstresiden ber dem servere den Norske og Europeiske befolkningen.

Kilde: Youtube

Advertisements

One thought on “Immigranter klager over Europas forsøk på å hjelpe dem

  1. Hvis man benytter nyhetskanaler som ikke ser det som sin oppgave opp fremme enn viss politikk (Som f.eks RT og Sputniknews) ser man at land som Tyrkia og Saudi-Arabia sender kriminelle de ønsker å kvitte seg med som flyktninger til Europa. Merkelistenes en-til-en avtale med Tyrkia sørger for at INGE med akademis utdannelse sendes i retur til Europa. De som derimot sendes er de sosial misstilpassede og syke. Tyrkia sender de han anser umulig å innlemme i samfunnet. RT`s repotasje kom mer enn en uke før tyske Der Spigel presenterte saken. Flyselskapet KLM meldte om en chartetur fra Hahiti, hvor ingen returnerte. De påberopte seg å være syriske flyktninger, uten at noen av dem kunne et ord syrisk. Vi må slutte å drive politikk ut fra følelser. Det er mange ting som skal løses i verden, men nå som det har blitt slik at venstreradikale journalister utstyrer flyktningebarn med plakater for så å ta bilder som de selv bruker politisk. Dette ødelegger demokratiet, fordi at det blir journalistene som bestemmer hvilken svak gruppe som skal prioriteres, og den hjel som ytes båtflyktninger går på bekostning av dem som velger å ikke samarbeide med kriminelle for å komme til Europa.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s