«Ingen Muslimer på Tysk jord»

Det var slagordet da tusenvis av innvandringsmotstandere i Tyskland samlet seg utenfor Berlins togstasjon for å markere sin motstand mot forbundskanslerens «åpne grenser» politikk.

Demonstrantene som besto av vanlige tyske arbeidere fra alle samfunnslag bar tyske flagg og plakater med påskrifter som «Merkel må GÅ», og «ingen muslimer på Tysk jord».

Den oppblomstrende Tyske motstanden mot landets forbundskansler Merkel kommer i kjølevannet av at landets politiske ledelse åpnet landets grenser, og slapp inn over 1.1 millioner hovedsakelig muslimske immigranter som det i etterkant har vist seg har skapt store problemer for den etnisk Tyske befolkningen.

Tyskland har etter fadesen opplevd alt fra masse voldtekter der flere hundre kvinner har blitt overfalt om gangen i ulike byer til stadig flere voldelige angrep på alt fra skolebarn til eldre utført av immigranter.

Et nytt politisk parti seiler nå frem i Tyskland, med sin harde kritikk av en feilslått immigrasjonspolitikk, og et løfte om å sette etniske Tyskeres trygghet først.

Det partiet er AfD (Alternative für Deutschland/Alternativ for Tyskland) som ledes av den Tyske trebarns moren Frauke Petry som har sagt hun frykter for sine barns fremtid i landet om ikke noe gjøres for å stoppe islams fremvekst i Europa.

Kilde: http://www.dailymail.co.uk

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s