Den politisk korrekte pressens forfall og løgner

WDR-Background
I dag satt jeg og så på Urix hvor NRK hadde dratt frem det de kaller USA eksperter, og jeg kunne ikke annet en å LE!!!!!

For det første viste det seg at INGEN av disse såkalte «ekspertene» viste noe som helst om hva TRUMP har sagt, mener eller hva hans politikk er, og det hele var et barnslig propaganda program for hjernedøde sofagriser som ikke orker å søke opp informasjon selv.

Jeg har sett flere 10 talls timer med taler holdt av Trump, og ingenting av det disse NRK ekspertene kom med av informasjon vær i nærheten av virkeligheten, og man kan ikke annet en spørre seg hvorfor pressen nå undere seg over at inntektene dems faller.

Slik jeg ser det så er hoved årsaken til den politisk korrekte pressens forfall et resultat av de ulike mediehusenes manglende evne til å rapportere ekte sannferdige nyheter i et samfunn der sannheten med enkelhet kan spres blant folk ved hjelp av internett, og ulike sosiale medier.

Folk trenger ikke lengre den politisk korrekte «dinosaur» pressen hvor en eller annen politisk korrekt redaktør sitter og avgjør hva folk skal og ikke skal få vite.

Nå kan folk selv søke opp nyheter, og få et hundretalls ulike vinklinger på hver sak, og kan selv avgjøre hva som er sant og hva som er løgner.

Den politisk korrekte pressen her i landet får årlig flere millioner kroner i statsstøtte for å rapportere politisk korrekte godkjente nyheter, og INGEN av mediehusene her i landet har i et åpent marked livets rett ettersom de ikke kan gi sine kunder det produktet de så desperat etterspør.

Tar man for eksempel og ser på klassekampen som er blitt fremmet som en «stor» mediesuksess her i landet så drives avisen hovedsakelig av de 30 – 40 millionene avisen mottar i årlig statsstøtte da innholdet i avisen ikke er etterspurt i tilstrekkelig stor nok grad til at avisen selges i stort nok opplag til å være økonomisk levedyktig.

Watchdog Rapport er en alternativ nyhetsportal på internett, og drives som ett hobby prosjekt ettersom vi i dag ikke tjener noen penger, og dermed ikke kan ansette noen for å skrive nyhetsartikler. Det er derfor et begrenset antall artikler på siden, og mye av tiden som blir brukt på artiklene består av å sjekke kilder, og innhente informasjon fra ulike kilder for å sikre en så objektiv vinkling som mulig.

Selvfølgelig vil man alltid kunne finne hint til subjektive innlegg, men vi etterstreber på det sterkeste å gi leserne objektive nyheter der leseren selv må danne seg en mening om de ulike sakene vi rapporterer på.

Vi har også oppfordret leserne fra alle politiske miljøer om å ta kontakt, og sende oss artikler om emner som de mener det er viktig å belyse slik at vi kan få belyst et så vidt spekter av nyheter og meninger som overhode mulig, og på den måten vil kunne tilby leserne en unik nyhetsside der sannheten står i fokus, og ikke streben etter å være politisk korrekt.

Vi oppfordrer folk til å spre vårt budskap ved å lenke til oss, og til å delta i dette prosjektet slik at vi i fellesskap kan rette medienes fokus inn mot det som burde være enhver journalist førsteprioritet nemlig sannheten.

Når det er sagt så gir jeg dere her en liten video hvor dere kan høre litt av hva Trump egentlig står for, og hvorfor så mange amerikanere i dag faktisk gir ham sin støtte.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s