Bernie Sanders og Hillary Clinton supportere brøt sammen i slagsmål

Supportere av de to demokratiske presidentkandidatene Hillary Clinton og Bernie Sanders brøt sammen i håndgemeng under et av demokratenes valgmøter i Las Vegas søndag 15. mai.

Det hele ble filmet av Youtube brukeren Anie H. som la opp filmklipp av hendelsen på sin youtube ide deltagerne ble bedt om å forlate møtet eller risikere å bli arrestert.

Det meldes nå om at flere personer ble skadet under kampene mellom de to demokratiske leirene, og man kan i et av filmklippene som nå ligger ute på nettet høre at man ber om medisinsk assistanse til deltagere som er blitt slått ned.

Hendelsene under dette møtet viser at bildet av demokratene som ikke voldelige hippier som norsk politisk korrekt presse forsøker å tegne ikke stemmer med virkeligheten.

Den politisk korrekte pressen i Norge har sammen med den internasjonale pressen de siste månedene forsøkt å tegne et bilde av den republikanske presidentkandidaten Donald Trumps tilhengere som voldelige rasister, og krigshissere etter at en SVART Trump tilhenger dro til en demokratisk demonstrant som hadde tatt seg ulovlig inn på et Trump møte ikledd et Ku Klux Klan kostyme.

Den politisk korrekte pressen forsøker å skape et falskt verdensbilde for sine Norske lesere, og er nå i ferd med å betale prisen for å ha holt sine lesere for narr i så lang tid.

Avissalget stuper, og de fleste avisene her i landet kan ikke overleve uten statsstøtte.

Nå må folk begynne å stille krav til journalister og pressen slik at sannheten atter kan bli satt på dagsorden.

Kilde: theamericanmirror.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s