Sosiale og miljømessige årsaker bak dagens immigrasjonskrise

Det siste året har Europa virkelig oppdaget at verden er i ferd med å endres, og at vi ikke lenger kan fortsette å åpne Europas grenser for all verdens folk.

Vi har sett en enorm økning i immigrasjonen til Europa fra Afrika og Midtøsten, og våre politikere og venstresiden forsøker å fremstille det som om årsaken til dagens immigrasjon er krig og forfølgelse.

Dette er selvfølgelig absurd, og det har lenge vært kjent at det er den enorme befolknings forøkelsen i Afrika og Midtøsten som er hovedårsaken bak den enorme bølgen av immigrasjon som vi nå opplever, og om noe ikke snart gjøres vil denne bølgen bli til en tsunami.

Det er for eksempel forventet at befolknings forøkningen i Afrika innen 2050 vil være på 1.3 milliarder mennesker, noe som betyr at Afrikas befolkning innen 2050 vil fordobles. Det betyr at man vil fordoble befolkningen i land som allerede lider under overbefolkning, sult og arbeidsledighet uten at noen ser ut til å innrømme at problemene finnes.

Her i vesten sitter våre politikere å snakker om hvordan vi må ta imot flere immigranter som de av politiske årsaker kaller flyktninger for å skape et falskt bilde av årsaken til at disse menneskene kommer, og for enklere å kunne «selge» sin åpen grense politikk.

Dette er en type politikk som tapper disse fattige landene for resurssterke mennesker som virkelig om de hadde blitt i sine hjemland ville ha kunnet utgjort en forskjell, og som kunne ha bidratt til å bekjempe befolkningsveksten, arbeidsløsheten og de politiske utfordringene i sine hjemland.

Men nei, her i Europa skal man ikke kunne påpeke disse faktaene uten at en skal stemples som ekstremister, rasister eller i verste fall nazister som ønsker å ta livet av alle mennesker som tilhører en annen etnisitet eller rase en det en selv gjør.

Nå ser det derimot ut som om vi kan ha fått en liten endring i og med klimapropagandistene ser ut til å ha forstått at også KLIMAET er en av årsakene til at store deler av befolkningen i den såkalte tredje verden flytter på seg, og da åpner det seg selvfølgelig en mulighet for dem å utnytte immigrasjons krisen til å selge miljøskremtselen, og forsøke å påtvinge verdens befolkning en co2 skatt.

Ingen benekter at det pågår en forurensning av verdenshavene, og av planeten som ikke er bra, og at denne må begrenses, men det å antyde at løsningen er å innføre skatt på CO2 som er selve byggesteinen for alt liv er absurd. Alle planter på planeten her lever av CO2, og skulle vi redusere CO2 utslippet til et tilsvarende nivå som det FN legger opp til ville store deler av verdens befolkning sulte, og vi ville sett en enda større immigrasjon verden over en hva vi ser i dag.

Hva svaret på disse problemene er, er det vanskelig å si, men det som ER sikkert er at det ikke hjelper mye å hente ut de sterkeste mest resurssterke menneskene fra den tredje verden til vesten, og tro at man har bidratt til å løse problemet.

Man bør nok heller se på hvordan man kan bidra til å skape en utvikling i Afrika og Midtøsten som fører til økonomisk og teknologisk vekst slik at man kan få redusert den veldige befolkningsøkningen i områdene.

Videre bør man begynne å ha fokus på sannheten selv om den kanskje er litt ubehagelig til tider, for om man fortsetter å ignorere sannheten av politisk korrekte årsaker så vil man ikke innse hvor stort problem vi virkelig står ovenfor før det er for seint.

Du kan lese en artikkel om klimapropaganda og dette emnet her…

Kilde: Watchdograpport.com

Advertisements

One thought on “Sosiale og miljømessige årsaker bak dagens immigrasjonskrise

  1. Våre kjære ledere ødelegger Europa, og mens alt faller i hop, står de og forteller oss at alt er fint. – De skulle alle blitt fratatt sine stillinger, og stilt for retten for Europeisk Ødeleggelse.
    Vi, land og etniske europeere, er mindre viktige for disse Leftis- foræderene som selger seg selv, og sitt land, og folk for sine 30 sølvpenger. Mens Europa drukner.
    Det gjør meg syk langt inn i margen.

    Takk for en ærlig artikkel.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s