Fransk etterretning advarte mot muligheten for et nytt terror angrep

Terror-Paris_Cairo_Egyptair
Bare en uke før onsdagens forsvinningen av EgyptAir Flight MS804 gikk fransk etterretningstjeneste ut med en advarsel om at landet ble utpekt son et terror mål for terrorgruppen Islamsk Stat, og at det var stor risiko for et nytt angrep.

Selv om årsaken til forsvinningen av EgyptAir Flight MS804 enda sies å være ukjent er det mye som tyder på at flyet kan ha vært utsatt for et terror angrep, og mange mener å se likhetstrekk mellom forsvinningen av EgyptAir Flight MS804, og terror angrepet mot Metrojet Flight 9268 som var på vei fra Russland til Egypt da det eksploderte over Sinai-halvøya i November 2015.

IS skal i etterkant av angrepet på Flight 9268 ha gått ut med bilder av en brusboks bombe som skulle ha vært brukt i angrepet mot det Russiske flyet.

Frankrike har det siste året blitt rammet av to terrorangrep, og sjefen for fransk etterretning sa i sin redegjørelse at han så det som veldig sannsynlig at landet ville oppleve flere angrep da landet er utpekt som et viktig mål for terror organisasjonen IS.

Den politisk korrekte pressen tør ikke enda gå ut med informasjon om at EgyptAir flyet er blitt utsatt for terror etter press fra franske og egyptiske myndigheter.

Årsaken skal etter hva vi har forstått være at man ikke ønsker å spre frykt blant Europas flyreisene nå like før høysesongen for utenlands flygninger.

Kilde: dailymail.co.uk

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s