Battle of The Nations

Battle of The Nations er ett lite kjent fenomen her i Norge, og vi har ikke greid å finne ut om Norge engang har et eget lag som deltar i konkurransen.

Du spør deg selv kanskje hva er «Battle of The Nations» og hvilken sport er det?

Vel Battle of The Nations er et årlig arrangement hvor alle de ulike nasjonene som har egne full kontakts middelalder kampsports utøvere deltar. Her er det både menn og kvinner som ikler seg middelalderens kamputstyr for så å gyve løs på hverandre til alle deltagerne på et lag ligger i bakken.

Dette er ikke en sport for pyser da det er godt kjent at folk både har fått kappet av fingre og tær, men utøverne sier det stort sett er en veldig trygg sport, men at som i alle andre fysiske sporter så finnes det en liten risiko for å pådra seg skade.

Watchdog Rapport mener det er viktig at vi også setter fokus på litt alternative idrettsgrener, og at vi ikke bare fokuserer på dem hvor det er millioner av kroner i omløp i.

Fullkontakts middelalder kampsport er ikke en idrettsgren hvor utøverne tjener mye penger, men det er en idrett hvor deltagerne både kan vinne mye stolthet og ære blant sine likesinnede samtidig som de ivaretar en flere hundre år gammel Europeisk kultur.

Vi håper at ved å sette fokus på litt andre idretter en hva den politisk korrekte pressen gjør så kan vi bidra til å skape et mer mangfoldig idrettsmiljø her i landet.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s