Facebook sensurerte kjent konservativ debattant

Lauren_Sauthern_twitter
Det er ikke mer en noen få dager siden Facebooks eier og styreleder Mark Zuckerberg var ute og informerte verden om at Facebook er, og skal være et åpent samfunn for utveksling av tanker og ideer, og at INGEN skal sensureres på bakgrunn av dems politiske ståsted.

Men denne beskjeden ser det dessverre ikke ut til at facebooks ansatte har fått med seg, og derfor har nå den konservative kvinnelige amerikanske debattanten Lauren Southern blitt kastet ut av nettsamfunnet for å ha postet en helt ukontroversiell post der hun nevner facebooks sensur av konservative som et demokratisk problem.

Som om det ikke var nok at hun ble sensurert og kastet ut så fikk hun hele hendelsen med på video, og det vil være veldig vanskelig for facebook å bortforklare hendelsen med at det er gjort som en feil.

Du kan se video av hendelsen på Lauren Southern twitter side.

Kilde: http://heatst.com/

Advertisements

One thought on “Facebook sensurerte kjent konservativ debattant

  1. Det Zuckaberg sier er løgn. I et møte med Merkel glemte de mikrofonen, mens de diskuterte utviklingen av et nettfilter som ofisielt skal stoppe hatyttringe og rasisme, men i praksis så er sensuren i tyskland rettet mot generell innvandringsmotstand og det politiske partiet AfD, som er representert på alle politiske arenaer i Tyskland. I sverge arbeides det med det samme- Der er sensuren allerede i gang i TV debatter og annen media. Svensk tv kutter lyden når de sender fra riksdagen, og SD entrer podiet. Man hører stadig at terrorisme er et angrep på våre demokratiske verdier, men den sensuren som den politiske venstresiden er i ferd med å innføre i Europa er langt mere farlig, da disse angrepene kommer fra aktører som hittil ikke har vært ansett for å være ekstremistiske.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s