Alle som elsker Østerrike er dritt!!!

Heinz-Christian_Strache_Alexander_Van_der_Bellen
Det er uttalelser Østerrikes nyvalgte politisk korrekte president har kommet med, og som viser hans forakt mot nasjonalstaten, og nasjonalsuverenitet.

Alexander Van der Bellen som i år stilte som uavhengig kandidat til presidentvalget har tidligere vært leder for partiet «de grønne» i Østerrike, og har opp gjennom årene kommet med flere angrep på nasjonalstaten, og har flere ganger uttalt at han ønsker en Europeisk føderasjon.

Han har også kommet med flere uttalelser der han har snakket varmt om innvandringen til landet, og har uttalt at de mange immigrantene som nå forsøker å ta seg til Europa er en stor økonomisk resurs, og at Europa bør åpne sine grenser på tross av at de fleste undersøkelser som er gjort viser noe helt annet.

Selv om presidenten i landet ikke har noe særlig makt så er det presidenten som innsetter lederen for landets regjering, og Alexander Van der Bellen har sagt at han IKKE kommer til å innsette Heinz-Christian Strache som statsleder.

Dette vill kunne skape store grunnlovs problemer da det er ganske utenkelig at lederen for det største politiske partiet i landet ikke skal kunne bli regjeringsleder.

Det er ganske utrolig å se hvordan Norsk politisk korrekt presse velger å unnlate å ta med disse detaljene i sin dekning av valget i Østerrike, og at man velger å fokusere på å stemple lederen for landets største parti som en høyreekstrem.

Man vil med enkelhet kunne argumentere for at norsk presse har en klar politisk agenda når de dekker politiske saker i utlandet, og at dems politiske vinkling er en pro-sosialistisk vinkling.

Kilde: breitbart.com

Advertisements

2 thoughts on “Alle som elsker Østerrike er dritt!!!

 1. Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

  NOBELPRISVINNER. Imre Kertész hevder den europeiske liberalismen er barnslig og selvutslettende.

  MASSEINNVANDRING
  Ungarsk-jødiske Imre Kertész, som vant nobelprisen i litteratur i 2002, retter skarp kritikk mot vestlige styresmakter sin beslutning om å bytte ut Europas befolkning gjennom masseinnvandring fra den tredje verden. Han sier at Europa er livredde for å snakke om rase og religion på grunn av Adolf Hitler og andre verdenskrig.

  Det er i boken «Den siste til å flykte» at Kertész fordømmer det makthaverne nå gjør med Europa.
  Europa vil snart gå under på grunn av sin tidligere liberalisme som har vist seg barnslig og selvutslettende. Europa har produsert Hitler og etter Hitler står kontinentet der uten argumenter: Portene er vidåpne for islam, man våger ikke lenger å snakke om rase og religion, samtidig som islam bare kjenner hatets språk mot fremmede raser og religioner, skriver Kertész i sin bok.

  Den 85 år gamle nobelprisvinneren fortsetter:

  – Jeg skal si noen ord om politikk også. Da vil jeg prate om hvordan muslimene oversvømmer, okkuperer, i klare ord, ødelegger Europa; om hvordan Europa forholder seg til dette, om den selvutslettende liberalismen og det stupide demokratiet… Det ender alltid på samme måte: sivilisasjonen når et stadium av overmodning der den ikke bare er ute av stand til å forsvare seg, men der den på et tilsynelatende ubegripelig sett dyrker sin egen fiende.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s