Ulovlige innvandrere spres frykt og vold i USA

MS13-gangmember
Tre ulovlige innvandrere har er nå dømt for drap begått bare noen få kilometer fra det amerikanske immigrasjons departement.

De tre ulovlige innvandrerne som alle er medlemmer av den voldelige gjengen MS-13 ble sist fredag dømt for flere kriminelle handlinger som inkluderte skyting på åpen gate, penge utpressing, narkotikasalg, knivstikking og mord.

I en presse uttalelse fra justisdepartementet blir det beskrevet hvilke kriminelle handlinger de tiltalte er dømt for, men det nevnes ikke med et ord at gjerningsmennene er ulovlige innvandrere, og at de tre aldri skulle ha vært i landet.

Da nyhetskanalen MRCTV tok kontakt med UASs Toll og immigrasjons departement for å høre om de kjente til de tre voldsmennene fikk de til svar via en e-post at departementet nå hadde satt dem på listen over individer som må følges opp.

Som reporteren gir uttrykk for i sin artikkel får ikke denne meldingen vedkommende til å føle seg noe tryggere på at amerikanske myndigheter har kontroll på de mange kriminelle ulovlige innvandrerne som hver dag tar seg inn i landet.

Situasjonen som beskrives i artikkelen over kan man fort kjenne igjen her i Norge og Europa hvor vi har en enda større tilstrømning av kriminelle ulovlige innvandrere som tar seg over landegrensene uten at myndighetene ser ut til å ville gjøre noe med det.

Som om det ikke skulle være nok med at det slippes inn hundre tusenvis av ulovlige immigranter i Europa hvert år så slippes det i tillegg inn flere tusen individer fra krigsherjede områder hvor terror organisasjoner opererer uten at Europeiske, og Norske myndigheter gjør mye for å skjelle disse individenes bakgrunn for de slippes ut blant vanlige Europeiske borgere.

Man kan jo spørre seg når galskapen skal ta slutt ??

Kilde: mrctv.org

Advertisements

One thought on “Ulovlige innvandrere spres frykt og vold i USA

 1. Nei, slikt skal ikke snakkes åpent om ! – Som i Europa, ser vi lederene gir en god faen i egne innbyggere og land.
  Europa er falt, vi bare ser det ikke enda.

  For som Gadaffi sa det: » Islam / muslimer, vil okkupere Europa uten at ett eneste skudd blir avfyrt. Det vil bli gjort gjennom immigrasjon, og så vil fødselratene gjøre resten «.

  Når den gjevne europeer føder 1.8 barn, føder muslimer i gjennomsnitt 5 barn.. Enkelt regnestykke. Enkelt å se hvor dette bærer oss videre.. – Og, allikavel snakker våre kjære Ledere om at vi må ta inn flere » Flykninger «.

  – Hva den vanlige Europeeiske mann og kvinne mener, er ikke viktig i det hele tatt !

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s