Europas jøder stemmer på såkalte «høyreekstreme» partier

jøder_europa
Stadig flere av Europas jøder stemmer på det den politisk korrekte pressen kaller «høyreekstreme» partier da de føler seg truet av den enorme immigrasjonen fra islamske land, og en stadig økende anti-semittisme fra Europas islamske befolkning.

Både i Østerrike, og i Frankrike ser man at jøder velger å stemme på partier som Frihetspartiet og Front Nasjonal som begge er kritiske til dagens innvandringspolitikk, og den islamske invasjonen av Europa.

Særlig i Frankrike samles nå i stadig større grad landets jødiske befolkning seg på ytterste høyrefløy i et håp om at det vil kunne føre til en strengere innvandrings politikk, og mindre islamisering.

I begge de to terror angrepene som fant sted i Frankrike var jøder et av terroristenes hoved mål, og jøder opplever i stadig større grad å bli utsatt for rene rasistiske angrep fra landets muslimske befolkning.

Også her hjemme i Norge er det nå flere jøder som vurderer å forlate landet i frykt for den økende muslimske innflytelsen på landets politikk.

Kilde: Yahoo.News

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s