Jeg vil fortsette å bruke ordet neger!

hottentot_Neger
De siste dagene har jeg lest minst to artikler i den politisk korrekte pressen hvor man har forsøkt å skape et inntrykk av at ordet NEGER er noe negativt, og at dette IKKE skal brukes.

Den første artikkelen jeg leste angående dette var en artikkel hvor Paul Mccartney uttalte at han hadde vært rasist uten å ha vist det, og at det var på grunn av bruken av ord som i det engelske samfunnet for 30-40 år siden var helt naturlige å bruke i dagligtalen, men som i dag forsøkes stemples som rasistiske.

Dette hysteriet som er skapt rundt bruken av enkelte ord, og forsøket på å stemple omtrent alt som har vært norsk kultur og språk som noe negativt er jeg møkka lei.

Først begynte de å endre barnebøker for at disse bøkene skulle være mindre «rasistiske», og bedre egnet for det såkalte multikulturelle samfunnet, og allerede den gang sa jeg at nå er «krigen» mot norsk og europeisk kultur i gang, mens andre ristet på hodet mens de sa at det jo kun var snakk om ET ord i en barnebok.

Når jeg tenker bedre etter så begynte det vel med fjerningen av ordet negro på de svarte og gule sukker kulør flaskene, da dette ordet angivelig ga svarte mennesker «hjerteinfarkt» når de var ute å handlet.

Så dette er et prosjekt den politisk korrekte bermen har drevet frem over lengre tid her landet, og jeg er møkka lei det da jeg ikke ser noen som helst grunner til at jeg skal måtte legge om på måten jeg snakker på fordi mennesker fra et annet land og en annen kultur SELV VELGER å flytte til Norge.

Når jeg attpåtil vet at de aller fleste av disse kommer av økonomiske grunner blir viljen min til å «tilpasse» meg dem enda mindre, og jeg mener tvert imot at det er de som SAKL tilpasse seg og akseptere MITT SPRÅK og MIN kultur.

Jeg kommer derfor til å fortsette å benytte meg av ordet NEGER om svarte mennesker, og jeg kommer til om med til å fortsette å kalle dem SVARTE istedenfor fargede da det er hva jeg alltid har kalt svarte mennesker jeg ikke kjenner navnet på.

Dersom noen vil kalle meg rasist på grunn av dette så får det stå for dems regning, men et sted føler jeg at vi etnisk norske må sette ned foten for galskapen, og de uendelige angrepene på vårt folk, kultur og språk.

Kilde: VG.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s