Demokratene frykter valg tap, og vil gi ulovlige innvandrere stemmerett

stemmerett_for_ulovlige_innvandrere
I San Francisco er demokratene så redde for et valgnederlag i det kommende presidentvalget at de nå har fremmet forslag om å gi ulovlige innvandrere stemmerett i byen.

Dette føyer seg inn i rekken av merkelige tiltak som vi ser politikere på venstresiden fremmer nå som vi ser at stadig flere nord amerikanere, og Europeere har vendt dem ryggen til fordel for mer nasjonalistiske partier.

I Tyskland har det blant annet blitt fremmet forslag om å ansette innvandrere uten statsborgerskap som politifolk for å gi immigranter som kommer til landet en følelse av å være velkomne i følge forslagsfremmerne.

Da forslaget om å gi ulovlige innvandrere stemmerett i delstaten California i 2002 for førstegang ble fremmet ble det nedstemt med 59% mot 49%.
Forslaget ble så igjen fremmet i 2010, men ble da nedstemt med 54% mot 46%.

Nå håper forslagsfremmerne at den latinamerikanske motstanden mot Donald Trump skal kunne gi dem vind i seilene, og de har derfor nok en gang fremmet forslaget i håp om å kunne gi ulovlige innvandrere stemmerett før det kommende presidentvalget.

WDR vet via kilder at det også blant venstresiden i Norge har vært snakk om et ønske om å gi alle som befinner seg innenfor landets grenser stemmerett, med den begrunnelsen at valgene også vil påvirke disse menneskenes liv.

Kilde: freebeacon.com

Advertisements

One thought on “Demokratene frykter valg tap, og vil gi ulovlige innvandrere stemmerett

  1. Hvordan man på noen måte kan mene at folk som befinner seg ulovig i et land skal ha stemmerett er for meg totalt, ja totalt, uforståelig.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s