Israels statsminister sier det ingen andre vestlige statsledere tør si

Etter terror tragedien i Orlando hvor en islamsk terrorist utførte en grufull terrorhandling mot en homsebar der han drepte 49, og såret 53 har vestlige ledere forsøkt å legge lokk på saken ved å komme med unnskyldninger for hvorfor angrepet ble utført av en muslim.

USAs egen president har nektet å kalle terroristen en islamsk fundamentalist, og man har fra dag en forsøkt å benytte terrorhandlingen til å stemple muslimer som offer i saken, mens faktum er at det muslimske samfunnet hater homofile, og i stadig flere land nå går åpent til angrep mot dem.

Vestlige politikere overser helt statistikker, og faktaopplysninger for å tektes islamistene, og for å sørge for at vestens borgere ikke åpner øynene for hvilken farlig totalitær ideologi de har åpnet landets grenser for.

Når nå Israels statsminister Benjamin Netanyahu kommer med en åpen advarsel til vesten, og vestens ledere bør vi lytte for hvem om ikke israelerne har måttet leve med trusselen om terror fra islams mange tilhengere fra tidenes morgen?

Så kjære lesere legg merke til hvordan INGEN vestlige politisk korrekte medier har valgt å tilgjengelig gjøre den Israelske statsministerens advarsel for sine lesere, og spør dere så hvorfor?

Nå er det på tide at man støtter oppunder sannheten, og kaster politisk korrektheten på historiens søppeldynge.

Kilde: Facebook/Netanyahu

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s