CIA direktør John Brennan advarer om at IS planlegger å sende terrorister til vesten

CIA direktør John Brennan advarer i en tale til kongressen om at den Islamske Stat trener, og ønsker å sende terrorister til vesten, og at disse vil benytte seg av såkalt gerilja krigføring for å spre så mye vold og død som mulig.

I advarselen uttaler han videre at IS har jobbet med å bygge opp et nettverk for å arrangere, og utføre terrorangrep som de vi har vært vitne til i Paris og Brussel, og at de ønsker å benytte seg av den såkalte flyktningkrisen til å smugle inn IS krigere.

«IS har en stor gruppe vestlige krigere som de kan benytte som ledere for terrorangrep i vesten» uttalte John Brennan, og fortsatte med å si at IS krigere antageligvis vil ta seg til vesten som flyktninger eller ved hjelp av legitime måter å reise på da mange av dem er vestlige statsborgere.

Norsk PST gikk i sin siste terror melding ut, og sa at de ikke hadde noen indikasjoner på at terrorister ville ta seg til vesten som flyktninger samtidig som to ledere av USAs største etterretningsorganisasjoner gikk ut med helt andre advarsler.

I følge PST er det etnisk norske nasjonalister som er den største faren for rikets sikkerhet, og derfor benytter PST mesteparten av sine ressurser på overvåking av etnisk norske borgere som er kritisk innstilt til islamsk terror.

Kilde: mcclatchydc.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s