Aktor i Idao blander seg inn i overgrepssak, og truer med føderal tiltale

Etter at såkalte borgerjournalister avslørte hvordan den nasjonale pressen, politiet og lokale politikere har forsøkt å skjule sannheten om et seksuelt overgrep av en fem år gammel psykisk tilbakestående jente i staten Idaho, har nå landets øverste aktoratoren blandet seg inn i saken.

De tre gjerningspersonene i saken er immigranter fra Sudan og Irak overfalt en fem år gammel jente i et vaskerirom i Fawnbrook Apartments in Twin Falls, Idaho.

Saken ble kjent etter at nettstedet WND og andre borgerjournalister rapporterte om saken, og hvordan foreldre og innbyggere i den lille byen Twin Falls kjempet mot de lokale myndighetene for å få dem til å gjøre noe med saken, og sikre byens innbyggere mot de mange immigrantene Obama administrasjonen i disse dager oversvømmer landet med.

Overgrepene fant sted den 2. juni, men ble ikke kjent for nyheten spredde seg via sosiale medier, og byens innbyggere startet en kampanje for å få de lokale myndighetene til å komme ut med sannheten.

Nå har imidlertid landets øverste aktorator blandet seg inn i saken, og truer journalister som skriver om saken med føderal tiltale i et forsøk på å undergrave sannheten rundt konsekvensene av masseinnvandringen til landet.

Du kan ved å følge linkene under lese mer om denne saken.

Kilde: WND.COM

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s