Islamisten og presidenten Erdoğan

erdogan_islam
Sønnen av Tyrkias president Bilal Erdogan har tidligere vært under etterforskning for hvitvasking av penger i forbindelse med korrupsjon og menneskesmugling i Italia, og med informasjonen fra Moskva om at familiemedlemmer nært tilknyttet Tyrkias presidents står bak oljesmugling fra IS kontrollerte områder kan er det kanskje ikke så rart at landet nå holder på å falle sammen.

Det er nå stadig flere indikasjoner på at det såkalte «kuppforsøket» ikke var noe kuppforsøk, men en såkalt falsk flagg operasjon isenesatt av Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan for å kunne styrke sin egen makt i landet, og samtidig få fjernet opposisjonelle i det militære som ikke ønsker å se Tyrkia falle for Islam.

Den Tyrkiske grunnloven sier klart at Tyrkia skal være et sekulært land, og at Islam ALDRI må få makt i landet noe Erdoğan, og hans parti lenge har jobbet for å endre på, men grunnet opposisjon innad i det militære ikke har vært i stand til før nå.

Stadig flere amerikanske statsvitere spør seg nå hvorfor USA, Europa og NATO var så raske til å stille seg bak en president som helt klart forakter vesten, og som har familiemedlemmer som driver smugling, og gir støtte til terror organisasjonen IS.

Det kan nå se ut som om Tyrkia er i ferd med å falle i hendene på Islamistene, og at den Tyrkiske presidenten ønsker å fremme seg selv som Islams sterke mann.

Advertisements

One thought on “Islamisten og presidenten Erdoğan

  1. Tror at denne artikkelen har helt rett i sine antagelser. At ikke «Oppegående» statsledere ser dette er helt ufattelig. Er dette samme naivitet vi så da Hitler løy vestens ledere opp i tryne? 😠

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s