Massemorder vs. Terrorist?

Massemorderen i München kaller den politiske pressen i Europa og Norge den 16 årige Iraneren som planla og utførte terror angrepet mot en Mc Donalds i München fredag.

Terrorangrepet var planlagt lang tid i forveien, og det viser seg nå i ettertid at gutten også har hatt medhjelpere i planleggingen av angrepet, men Tyske myndigheter, og den politisk korrekte pressen tør ikke stemple angrepet som ett terror angrep til tross for at gutten i følge vitner skal ha ropt «Allahu Akbar før han startet skytingen.

Tyske myndigheter har heller ikke turt å kalle øksedrapene eller søndagens selvmordsaksjon for islamske terror angrep i frykt for å styrke den stadig økende innvandrings skeptisismen i landet, og gi den politiske elitens motstandere flere argumenter til den kommende Tyske valgkampen.

Retter vi så blikket hjemover så kan man jo spørre seg hvorfor også Norske medier, og politikere velger å ikke kalle en spade for en spade, og man kan spørre seg hvordan man kan kalle Anders Behring Breivik for en terrorist, og ikke denne 16 år gamle Iraneren det.

Årsaken til at man i den politisk korrekte pressen, og av myndighetene ikke velger å kalle terror angrepet til islamisten i München ett terrorangrep skal angivelig være at gutten i forkant av angrepene har slitt med psyken, og man må da spørre seg hvorfor man her hjemme i Norge og eller i Europa da valgte å stemple Anders Behring Breiviks «terror» aksjon som terror vel vitende om at Anders Behring Breivik opp gjennom hele barndommen hadde slitt med nettopp psykiske problemer.

Det kan her se ut som om at man nå innen Europeisk presse og politikk har valgt å endre på betydningen av begrepet terrorisme slik at det skal bli lettere å avfeie islamsk terror som «kun» galskap, og ikke det det faktisk er nemlig islamsk politisk og religiøs terror.

Massemorderen i München som den politisk korrekte pressen nå så fint har valgt å betegne den islamske terroristen var ikke bare en massemorder, men en massemorder med et klart mål om å utføre og skape terror hos religiøse og politiske motstandere.

Med andre ord ER HAN EN ISLAMSK TERRORIST!!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s