Er daglige terror angrep noe vi må leve med?

europa_islam
Det er mange som nå spør seg om vi nå er nødt til å leve med daglige terror angrep i Europa, og om det virkelig er slik at det ikke er noe vi kan gjøre for å stoppe disse ensomme rottene som av ulike grunner velger å bli terrorister for «fredens» religion Islam.

Myndighetene i Europeiske land, og den politisk korrekte pressen forsøker å skape et inntrykk av at det ikke er noe man kan gjøre for å få en endelig slutt på angrep tilsvarende de vi de siste ukene har vært vitner til i Frankrike og Tyskland, men av en eller annen grunn unnlater man å i det heletatt nevne den eneste løsningen som med enkelhet kan implementeres i hele Europa nemlig forbud mot Islam, innvandrings stopp fra islamske land, og en deportasjon av alle ikke etniske europeere.

En slik politikk ville ganske raskt fjerne hele problemet med islamsk terror i Europa sammen med en mengde andre problemer som vi har fått i kjølevannet av introduksjonen av Islam i de ulike Europeiske landene.

Blant noen av disse islamske kulturskattene Europeere har blitt introdusert for er masse voldtekter, æresdrap, kjønnslemlestelser og selvmordsbombere. Vi nevner her bare noen få kulturskatter islamske immigranter har bragt med seg til Europa, men vi vet alle at det finnes utallige flere som vi ikke skal gå nærmere in på her.

De aller fleste er nok ganske enige når vi sier man ikke kan deportere ALLE som ikke er etniske Europeere, og at man ikke kan forby islam som religion i et demokratisk samfunn, men det bør jo ikke bety at man ikke kan se om man kan gjøre ting som ligner, og som vil ha noe av den samme effekten.

Man kan for eksempel starte med å forby innvandring fra islamske land, og lage strengere regler for bakgrunnssjekk av asylanter fra de samme landene for å sikre at man ikke slipper inn potensielle islamister, og terrorister.

Videre kan man sørge for at moskeer som blir brukt for å forkynne død og vold mot etniske europeere ikke mottar statlig støtte, og at de blir nedlagt. Vi kan også sørge for at penger fra islamske land ikke kan bli brukt for å bygge moskeer i Europa for at det landets politiske og religiøse ideologier skal kunne spres blant Europeiske muslimer.

Det bør også kreves at vers i koranen som omtaler ikke troende (ikke muslimer) som dyr etc. blir fjernet, og at forherligelse av jihad blir forbudt både i koranen, og ellers i samfunnet. Med andre ord bør man kreve en revisjon av koranen eller forby hele greia.

Disse tingene er enkle ting man kan gjøre i et hvert europeisk samfunn, og det vil ha en øyeblikkelig innvirkning på det europeiske samfunnet i en bedre retning så hvorfor er det ingen innen den politiske eliten eller den såkalte etablerte pressen som nevner disse tingene?

Ved ikke å være villig til i det heletatt diskutere disse tiltakene eller tilsvarende tiltak handlingslammer Europeiske regjeringer seg selv og sine etterretningstjenester, samtidig som de øker spenningen mellom de etniske grupperingene i Europa noe kun terroristene er tjent med.

Så hva mener du? Gi oss din mening i vårt kommentarfelt.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s