Hillary Clinten er en fare for verdensfreden!!!!

Den politisk korrekte pressen vil ha oss alle til å tro at vi beveger oss nærmere en kaotisk verden om Donald Trump blir valgt til President i USA, og at Russland er vestens største og farligste fiende.

Hillary Clinton har sagt at hun ønsker å slå hardt ned på Russland, og President Putin, og at USA samtidig må slå hardt tilbake mot Kina i Sør-Kinahavet noe som vil føre til en forverring av forholdet mellom USA, og de to mektigste atommaktene i verden.

Eksperter mener også at Hillary Clintons retorikk om den skulle settes ut i praksis vil tvinge Russland og Kina til et breiere samarbeid både militært og økonomisk noe som vil skape en enda større usikkerhet i markedet, og større fare for at vi får en tredje verdenskrig.

Donald Trump som den politiske pressen heletiden kritiserer for å være en krigshisser har flere ganger uttalt at han tro det er mulig å gå i dialog med både Russland og Kina, og at han tror man ved å inngå handelsavtaler og samarbeid med Russland kan bedre forholdet mellom de to supermaktene.

Trump har videre sagt at han tror det er mulig å inngå avtaler med Nord-Korea og andre såkalte fiender av USA dersom amerikanske politikkere begynner å lytte, og er villige til å gå i dialog i stedet for å påtvinge andre nasjoner sin vilje ved våpenmakt.

President Putin på sin side har uttalt at han har respekt for Donald Trump, og at han tror de to kan få en god tone seg imellom noe som ville vært veldig positivt om man ønsker å sikre verdensfreden.

I videoklippet over fikk du høre hvordan NATO har utplassert rakketramper ved Russlands grenser, og hvordan Russland ser dette som en klar trussel noe enhver oppegående person med litt kjennskap til rakettsystemene det er snakk om kan forstå.

President Putin forklarer videre hvordan han og Russland føler vesten nå forsøker å presse Russland inn i en krig de ikke ønsker, og at den politiske korrekte pressen holdes for narr.

Kilde: Youtube.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s