Islamist blad latterlig gjør kristne

IS_Jesus
Et av IS (Islamsk Stats) propaganda magasiner med navnet Dabiq som er myntet for engelsk talende oppfordrer i sitt siste nummer kristne til å ta avstand fra sin religion, og konvertere til islam.

Tittelen på magasinet er «Knus korset» og forsiden er prydet av islamister som ødelegger en kirke, og fjerner kirkens kristne symboler.

I magasinet forsøker man å fremme ideen om at Jesus var en profet av allah, og at han aldri ble korsfestet, og at mesteparten av det nye testamentet er en pervertert versjon skrevet av St. Paul som ifølge islamistene var en «kriminell» forrædersk jøde.

Et av hoved argumentene til islamistene er at Jesus var en slave av allah i henhold til morderen muhammeds fetter Ja’far.

Mange vil nok hevde at valg av emne for magasinet er ment å fungere som skremselspropaganda rettet mot kristne ettersom det utgis nå bare en knapp uke etter kirke angrepet i Frankrike der en katolsk prest ble halshugget av to 19 år gamle muslimer.

Ser man på den islamske stats forhold til kristne i Midtøsten så er det lite som tyder på at oppfordringene i magasinet vil være av stor betydning for IS når de velger ut sine neste terror ofre.

Lenk til det islamske magasiner finner du her…

Kilde: breitbart.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s