Obama administrasjonen betalte løsepenger for Iranske gissel

Saeed Abedini som var en av de fire gislene som i januar ble frigitt fra Iransk fangenskap har nå gått offentlig ut å fortalt hvordan Iranske myndigheter nektet å la gislene forlate landet før flyet med løsepengene ankom landet.

Obama administrasjonen har helt siden løslatelsen i januar hevdet at det ikke ble utbetalt noen løsepenger for gislene, og at de 400 millionene dollar som ble sent til Iran ikke var løsepenger.
Saeed Abedini fortalte i et TV intervju på den noe høyre vridde TV kanalen Fox News at ha han spurte om hvorfor flyet han satt i ikke kunne ta av var svaret han fikk at man ventet på et annet fly skulle lande.

Han måtte dermed vente en time på at dette mystiske flyet skulle landet, og det er nå blitt klart at flyet det var snakk om var flyet med de 400 millionene dollar fra USA.

På spørsmål fra Fox News representanten om Saeed Abedini tror det ble betalt løsepenger for ham svarer han bare at han er glad for å ha fått tilbake friheten, og at han tenker på de som enda sitter i Iransk fangenskap.

Kritiske røster har nå hevdet at de 400 millionene dollar i kontanter som Obama administrasjonen sendte til Iran vil bli brukt av landet til å støtte terror organisasjoner rundt om i verden.

På en pressekonferanse brukte Obama mye av tiden på å unngå å svare spørsmål rundt situasjonen.

Kilde: breibart.com, ntknetwork.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s