Er «mental forstyrret» det nye kodeordet for islamsk terrorist?

Zakaria_Bulhan
Det er mye som tyder på at den politisk korrekte pressen, og myndighetene i vesten nå benytter seg av begrepet «mental syk», «sinnssykdom» som kodeord for radikalisert muslim.

Vi har de siste ukene hat flere knivangrep rundt i Europa der gjerningsmannen har vært muslim, og har angrepet ikke muslimer mens han har ropt «Allahu Akbar», mens han har begått ugjerningen, men den politisk korrekte pressen, og myndighetene har nektet å kalle handlingen ett terror angrep.

Den siste i en rekke «mentalt ustabile» muslimer som har angrepet «tilfeldig» utvalgte på gaten med kniv var den 19 år gamle Somalieren Zakaria Bulhan som onsdag angrep, og drepte en amerikansk turist i London.

Zakaria Bulhan fortsatte etter å ha drept den amerikanske kvinne med å angripe andre turister før han ble anholdt av britisk politi.

På tross av det faktum at Zakaria Bulhan har vist seg å ha blitt radikalisert, har identifisert seg med IS, og ropte Allahu Akbar under angrepet har myndighetene i Storbritannia sammen med hele den vestlige pressen valgt å kalle hans handlinger et resultat av «mental ustabilitet».

Det finnes eksempler også fra USA der myndighetene først har gått ut, og kalt islamsk terror for «mental sinnssykdom» like etter angrepet for så i etterkant når ingen lengre har fokus på hendelsen trekke tilbake sin første rapportering, og erstatte den med sannheten om at gjerningsmannen faktisk var en radikalisert muslim, og at angrepet var ett terror angrep.

Et eksempel på dette er angrepet i Chattanooga i USA der FBI først rapporterte at terror angrepet var et resultat av en mentalt sinnssyk mann, men fem måneder etter kom tilbake etter å ha funnet informasjon som viste at gjerningsmannen var en hengiven muslim, og at angrepet var ett planlagt terror angrep.

Nå er det på tide folk våkner opp, og krever sannheten rundt disse angrepene.

Kilde: wnd.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s