Far til Orlando massakeren på Hillary møte

Far til den islamske terroristen som 12 juni angrep og drepte 49 mennesker på utestedet Pulse i Orlando deltok mandag på Hillary Clintons valgmøte i Kissimmee.

Seddique Mateen ble oppdaget da han sto veldig sentralt plassert bak Hillary Clinton under valgmøtet, og han ble intervjuet av NewsChannel 5 like etter valgmøtet.

På spørsmål fra NewsChannel 5’s journalist om hvordan han hadde havnet på en så sentral pass på podiet like bak Hillary Cinton svarte Mateen at han fikk en innbydelse fra det demokratiske partiet, og at han hadde takket ja på denne.

Når reporteren så spør ham om invitasjonen var dedikert til ham direkte ønsker han ikke så svare, og sier det demokratiske partiet er en demokratisk organisasjon der alle står fritt til å delta.

På spørsmål om hvorfor han støtter Hillary Clinton sier han at han mener hun vil være til det beste for landet (USA), og at han er for å frata amerikanere retten til å bære våpen.

NewsChannel 5 skal ha tatt kontakt med Hillary Clintons valgkampanje for å få svar på hvorfor Seddique Mateen var invitert på valgmøtet, men skal ikke ha fått noen svar på sine henvendelser.

Mange luer nå på hvorfor Hillary Clinten under et valgmøte hvor hun skulle prate om jobber, starter med å rette fokus på terror angrepet i Orlando.

«Jeg vet mange mennersker, familiemedlemmer og venner fremdeles sørger, og jeg forsikrer dere om at vi vil være med der mens dere gjenoppbygger deres liv».

Enkelte har hevdet at dette kan ha vært en direkte kommentar til terroristens far som på tidspunktet kan ses smilende like over hennes venstre skulder.

Oppdatering:

I lenken under kan dere høre fra hvordan han har støttet Taliban, og hvordan han støtter anti-vestlige ideologier samt sier gud vil straffe homofile.

http://www.cbsnews.com/news/orlando-shooting-omar-mateen-father-seddique-mateen-taliban-god-punish-gays/

Kilde: wptv.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s