Milano oversvømmes av immigranter

milano_tofstasjon
I det flere ruter nordover gjennom Europa er blitt lukket har nå hovedstrømmen av immigranter nå beveget seg i retning Milano, og har ført til det Italiensk presse kaller en «invasjon» av byen.

Store karavaner med immigranter som har tatt seg gjennom Italia i håp om å ta seg nordover i Europa sitter nå fast i Milano ettersom sikkerheten ved grensene til Frankrike, Østerrike og Sveits nå er styrket etter alle terror angrepene som har vært.

Resultatet er blitt at det har formet seg store gettolignende byer av immigranter i områder som Lake Como, Ventimiglia, og nå også i Milano.

Den styrkede grensekontrollen har fått mange immigranter til å gi opp å komme seg videre til Tyskland og Sverige, og mange immigranter velger derfor å se på Italia som sitt nye reisemål.

Dette har ført til at antallet immigranter som søker asyl i Italia har steget fra 0,3% i 2014 til over 49,3% i 2016. Ser man på tallet fra 2015 da de fremdeles med enkelhet kunne passere grensene så var prosentandelen immigranter som søkte asyl i Italia på 4,8%, og gjennomsnitts tiden en immigrant befant seg i Italia var ca 6 dager.

Spontane «leirer» med immigranter har poppet opp rundt alle grensebyene nord i landet, og det rapporteres at over 3.300 immigranter nå oppholder seg i Milano, og myndighetene i byen har vært nødt til å sette opp midlertidige bygninger for å huse immigrantene etter at 400 immigranter hadde «bosatt» seg inne på sentralbane stasjonen i byen.

«De er IKKE flyktninger, de er ulovlige immigranter, og de bør sendes hjem» har den lokale politikeren Riccardo De Corato fra partiet Fratelli d’Italia uttalt til flere av byens aviser.

Kilde: breitbart.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s