Norge et fristed for kriminelle immigranter

guncontroll
Nå har det versert to saker i den politisk korrekte pressen om hvordan såkalte asylsøkere og kriminelle immigranter ut det norske velferdssystemet, og årlig koster det norske samfunnet milliardbeløpet.

Saken det gjelder er de der kriminelle utlendinger får utbetalt uføretrygd/trygd fra NAV, og sakene der immigranter som står bak voldtekter, drap og terror i sine hjemland ender opp som frie menn som lever på den norske skattebetalerens regning da dagens sosialistiske domsnillhet ikke tillater oss å returnere disse personene til sine hjemland slik at de må stå til rette for sine ugjerninger.

Nei venstresidens idioti ser ikke ut til å ha noen grenser, og man mener tydeligvis at det er bedre at disse voldtektsforbryterne, og drapsmennene får bevege seg fritt ute blant den norske befolkningen slik at de også kan begå sine ugjerninger her i landet en at man sender de hjem hvor de risikerer å måtte stå til ansvar for sine tidligere ugjerninger.

Man ser heller ikke ut til å mene at statsborgerskapet skal bety noe særlig da man ikke trenger vå være statsborger lenger for å mottadiverse ytelser fra den Norske stat da det ikke lengre ser ut til at prinsippet «gjør din plikt, og krev din rett» lenger er gjeldende her i landet.

Så hvorfor skal man egentlig da være statsborger i Norge, dersom det eneste det ser ut som om det bringer med seg av goder ut over å ha et norsk pass er at man MÅ betale skatt til Norge?

Som utlending kan man i dag bare spasere inn på et hvilket som helst sykehus her i landet, og man vil bli behandlet, og får dekt de aller fleste utgifter av staten, om man ikke kommer fra et vestlig land. Vider kan man opptjene seg både barnetrygd, pensjon, og andre trygdegoder ved bare å ha oppholdt seg i landet over en viss periode, og man mister ikke disse godene om man mister statsborgerskapet eller blir utvist av landet.

Legger man til at man heller ikke må stå til ansvar for ens ugjerninger i andre land dersom landet praktiserer dødsstraff så blir jo Norge nesten for rene frihavnen for voldtektsforbrytere, mordere og terrorister fra stort sett alle muslimske land verden over, og den norske befolkningen blir for fritt vilt å regne for disse predatorene.

Slik jeg ser det er det latterlig at INGEN sier NOK ER NOK!!!
Ikke bare skal vi måtte tåle at våre kvinner blir voldtatt og drept, men vi skal i tillegg måtte betale for disse udyrenes livsopphold både her i landet og ellers rundt om i verden. Nå er det på tide at noen tar tak i dette problemet, og man får i gang en diskusjon rundt hvorvidt det er rettferdig ovenfor den norske befolkningen at voldtekts- og drapsmenn kan søke tilflukt i Norge, og om det er rettferdig at den norske skattebetaleren skal betale for kriminelles livsopphold etter at de er utvist fra landet?

En utvisning burde medføre øyeblikkelig frafall av statsborgerskapet, og en stopp av ALLE velferdsgoder fra den norske stat. Videre burde reglementet oppdateres til å kunne håndtere dagens situasjon der terrorister og mordere i større grad beveger seg rundt om i verden i jakten på tilfluktssteder.

Man bør få i gang et bedre system for å undersøke folks bakgrunn før man slipper dem fri i samfunnet, og om det viser seg at noen har løyet angående sin bakgrunn eller man finner ut at personen er skyldig i alvorlige kriminelle handlinger i hjemlandet bør oppholdstillatelse i landet øyeblikkelig avvises, og arbeidet med å få returnert personen til opprinnelseslandet påbegynnes.

Statens viktigste oppgave er å sørge for borgernes sikkerhet, og dersom den ikke kan det så har den i realiteten ikke noen rett til å eksistere.Den Norske stat har gjennom den sosialistiske politikken vist seg opp til flere ganger å ikke kunne sørge for innbyggernes sikkerhet, og har slik jeg ser det ved den dumsnille politikken ovenfor kriminelle immigranter vist seg å heller legge til rette for kriminalitet og vold en å motarbeide det.

Personlig mener jeg vi bør innføre nye våpenlover i Norge der man tillater private å fritt kjøpe, og bære mindre håndvåpen som cal.22 til selvforsvar. Jeg begrunner dette med det faktum at politiet/staten ikke på noen måter har muligheten til å vokte over deg og din familie 24 timer i døgnet, og at myndighetene ALTID vil komme til gjerningsstedet ETTER at den kriminelle handlingen er blitt begått.

Jeg ønsker ikke å gamble mitt eget, og min families liv og helse på at politiet greier å være raske nok til å stoppe et pågående angrep på meg eller min familie, og jeg spør dere derfor her hvor mange av dere som ærlig mener at politiet i Norge vil kunne hindre et mulig terror angrep eller angrep på deg eller din familie?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s