Asylsøkere i Tyskland nekter å jobbe og sier de er Merkels gjester!

Angela-Merkel_innvandring
Asylsøkere i Tyskland nekter å jobbe for å motarbeide kjedsomhet på asylmottakene da de mener de er Angela Merkels gjester, og at det ikke kan forlanges at gjester skal jobbe for sitt opphold.

Det er borgermester Bernd Pohlers i den østre byen Saxony Waldenburg som kommer med de oppsiktsvektene avsløringen rundt holdningene asylsøkere i Tyskland har.

Myndighetene i byen brukte over 6000 kroner på nye arbeidsuniformer til asylsøkerne, og ble veldig overrasket da asylsøkerne nektet å påta seg arbeidsoppgavene man ga dem ved å hevde man var «Angela Merkels gjester i landet».

Asylsøkerne nekter fortsatt å jobbe, og det har oppstått en konflikt mellom lokalbefolkningen som mener dems bekymringer rundt landets immigrasjonspolitikk blir kneblet.

Kilde: express.co.uk

Advertisements

2 thoughts on “Asylsøkere i Tyskland nekter å jobbe og sier de er Merkels gjester!

  1. Dette er for det meste gjester som har invitert seg selv, selv om Merkel har gjort det mulig for dem å skvise seg inn i landet. Men om det virkelig er hennes gjester, kan de ikke forlange at resten av folket, som ikke har invitert dem, skal betale for den såkalte berikelsen som etter hvert vil gjøre landet temmelig fattig på både den ene og den andre måten.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s