Assad får nå støtte av Kina

GuanYoufei
Nå har Kina uttalt at de ønsker å gå sterkere inn i konflikten i Syria sammen med Russland for å styrke sitt gode forhold til det Syriske militære.

Ifølge en høyt rangert leder i Folkets frigjøringshær er Beijing og Damascus blitt enige om å styrke det humanitære og militære samarbeidet mellom de to landene.

Direktøren for det kinesiske direktoratet for Internasjonal militært samarbeid Guan Youfei har i tillegg besøkt Damascus for å snakke med Syrias forsvarsminister Fahad Jassim al-Freij om hvordan det militære samarbeidet kan styrkes.

Guan møtte også en Russisk general i Damascus, og man anser det som høyst sannsynlig at Kina nå vil påta seg en større rolle i konflikten.

Ifølge kinesisk presse skal Guan og al-Freij ha blitt enige om at Kina vil øke sitt bidrag med trening av Syrias hær, og en økt opptrapping av kinas humanitære bidrag.

I midlertid har den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton uttalt at Russland og Kina vil betale dyrt for sitt engasjement i den Syriske konflikten.

Dette er selvfølgelig nyheter du ikke får i den politisk korrekte pressen i Norge.

Kilde: zerohedge.com, rt.com, almasdarnews.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s