Er Europa på full fart inn i en ny storkrig?

militia
I polen har det den siste tiden blitt kjent at stadig flere paramilitære grupper dannes, og man regner i dag med at over 80 000 mann er med i en eller annen milits gruppe i landet samtidig som man ser at den polske staten i stadig større grad nå appellerer til unge om å verve seg til forsvar av landet mot den stadig økende trusselen fra Russland.

Nå har også Tyske myndigheter gått ut med oppfordringer til det Tyske folk om å ha nød provianter for opptil 15 dager i sine hjem i tilfelle en nasjonal krise eller krig skulle oppstå. Mange spør seg derfor nå hva slags krise det er Tyske myndigheter ser for seg kan oppstå i landet som vil kreve at befolkningen har provianter for 15 dager i sine hjem, og spekulasjonene går i om myndighetene frykter en borgerkriglignende tilstand kan oppstå som en direkte følge av den enorme innvandringen til landet.

Samtidig er det mange europeere som spør seg hvem som skal forsvare dem mot fremtidige terror angrep som de man har sett rundt om i Europa de siste ukene, og mange mener man nå bør vurdere å åpne for en bevæpning av sivilbefolkningen.

Det Tyske politiske partiet Alternativet for Tyskland (AfD) har allerede kommet med forslag om å endre landets våpenlover slik at lovlydige Tyskere skal kunne bevæpne seg, og dermed ha en større mulighet til å forsvare seg mot de islamske terroristene som for tiden terroriserer Europas innbyggere.

Her hjemme i Norge går imidlertid diskusjonen for fullt som vanlig på om man bør slippe inn flere immigranter, og hva man kan gjøre for å prioritere immigranter på arbeidsmarkedet fremfor å skaffe arbeidsledige etniske nordmenn sårt trengt arbeid.

Kilde: faz.net

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s