Hillary Clinton listet som sikkerhetstrussel i militære interne dokumenter

hillary_mails
Selv om Hillary Clinten skal ha blitt «frikjent» av FBI direktøren for sin bruk av en egen e-post server hvor hun hadde mengder med klassifisert materiale har det nå fremkommet dokumentasjon som viser at det militære ikke ser like lett på saken.

I dokumenter for internt bruk listes Hillary Clinton som en like stor sikkerhetstrussel mot nasjonen som Edward Snowden og General Petraus.

General Petraus mistet jobben, og måtte forlate det militære i unåde etter at han hadde vært uforsiktig med bruken av sin pc, og på den måten hadde gitt sin daværende samboer tilgang til sin e-post. Det er ikke bevist at noen klassifiserte dokumenter ble stjålet fra generalens e-post, men han fikk allikevel en streng straff for sin uforsiktighet i håndteringen av klassifisert materiale.

Mange spør seg nå hvordan det kan ha seg at Hillary Clinten til tross for å ha vist stor uforsiktighet i håndteringen av klassifisert dokumenter, og det faktum at store mengder klassifiserte dokumenter tatt fra hennes private e-post server nå er på avveier ikke har fått noen konsekvenser over hode.

Det er mange som hevder at det demokratiske partiet jobber hardt for å forsvare sin presidentkandidat, og at FBI direktøren som er en god venn av Clinton familien har beskyttet henne fra å måtte stå til ansvar for sin uforsiktighet.

Saken viser i det minste at det er stor forskjell på folk, og at lovverket ikke ser ut til å gjelde for USAs politiske elite.

Kilde: dailycaller.com

Advertisements

One thought on “Hillary Clinton listet som sikkerhetstrussel i militære interne dokumenter

  1. Hillary Clinton har utformet en ny type å utføre politikk på. For henne har pressen alltid vært viktigste alierte. De fortier og rydder opp i hennes skandaler, og demoniserer politiske motstandare. På toppen av alt sitte Hollywood. En verden så intrikat at man tror det omhandler sciens ficktions og konspirasjonsteorier. Men, har media nå gått for langt? Her hjemme lot al media det pasere, men i USA fikk de fleste med seg at Obama nok en gang måtte stå skolerett for de tillitsvalgt etter at han forsøkte å bortforklare Trumps redsel for valgfusk som konspirasjonsteorier. Med tanke på at Clinton under en måned tidligere ble tatt med buksa rundt anklene, for nettopp valgfusk. Obama har antaglig glemt hvor mange stemmer han selv fikk fra andre siden av evigheten. Men, resultatet ble heldigvis at FBI må på banen og den mærke mannen, med det store smilet må raportere personlig til justicdepartementet. Ca 10 uker igjen. Demokratene fortsetter å late som om USA går på skinner, kriminaliteten synkende, og mottagere av matkupongene stråler av lykke. Trump reiser rundt å påpeker noen av de mange feilene, mens media forholder seg til en annen vikelighet ved å dikte opp missforståelser om Trump er for borgerkrig, og vil sende de mange svarte til Afrika. I så måtte får angrepet på Russland planlegges i stillhet, og dette valget omhandlet med et så utrolig mye mere enn amerikanernes rett til å kjøpe statlige tjenester fra en korupt president.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s