White Lives Matter

white-lives-matter
Som en motreaksjon på den hatefulle rasistiske organisasjonen Black Lives Matter som er støttet av mange milliardæren George Soros for å så splid blant USAs ulike etniske grupperinger har nå ført til at en tilsvarende gruppering for hvite amerikanere er blitt opprettet.

Ifølge initiativtakerne for White Lives Matter er hensikten med gruppen og sete fokus på dobbelt moralen til gruppen Black Lives Matter, og det faktum at det er de, og ikke den vanlige hvite mannen og kvinnen i gaten som er årsaken til de mange samfunnsproblemene de afro-amerikanske miljøene i landet opplever.

Man hevder blant annet at at de aller fleste av politiskytingene ikke har noe med rasisme å gjøre, men at de tvert imot er et resultat av en økende grad av kriminalitet blant unge svarte, og at om Black Lives Matter virkelig hadde brydd seg om svartes liv ville de kjempet sammen med politiet mot narkolangere, og gjengmedlemmer i sine lokalsamfunn.

Statistikk viser at de aller fleste kriminelle handlinger begått mot svarte amerikanere er utført av nettopp svarte, og at de fleste av de såkalte politiskytingene har vært berettiget, og at det svarte offeret oftest ikke har vært en lovlydig person, men tvert imot en yrkeskriminell.

Noe som derimot blir underrapportert i den politisk korrekte pressen er den stadige økningen av afro-amerikanere som trosser den rasistiske Black Lives Matter bevegelsen, og nå tar parti med politiet, og har innsett at det finnes et problem med kriminalitet blant svarte.

Kilde: click2houston.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s