Private patruljerer Bulgarias grenser

Etter at bulgareren Dinko Valev ble angrepet av immigranter da han var ute på sin ATV har han sammen med andre bulgarere som nå ser seg leie av immigrantenes herjinger i landet på vi mot vest-europa startet et privat initiativ for å stoppe immigrantene, og returnere dem til Tyrkia.

Dinko Valev forteller i et intervju til en lokal TV kanal hvordan han ble angrepet, og forsøkt drept av immigranter da han var ute på sin ATV, og at de aller fleste av immigrantene han har møt på ikke ser ut til å være immigranter, men heller virker som okkupanter.

Dinko Valev har blant vanlige Bulgarere nærmest opparbeidet seg en helte status for sin kamp mot immigrasjonen til landet som det ser ut som om myndighetene ikke har noen hensikt eller mulighet å stanse.

Nå jobber Dinko Valev sammen med andre Bulgarske patrioter for å styrke de private militsene i landet slik at de skal være bedre rustet til å overta jobben som det i stadig større grad ser ut som om EU, og Bulgarske myndigheter ikke har noen som helst kontroll over.

Kilde: breitbart.com

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s