Skole i Sør Carolina forbyr det amerikanske flagget av hensyn til spansktalende elever

Soer_Carolina_USA_Flag_Bann
En skole i staten Sør Carolina forbød tilskuere ved en fotballkamp å vise det amerikanske flagget under en fotballkamp mellom en hovedsakelig hvit skole, og en skole der elevene primært har en latinamerikansk bakgrunn.

Skolens begrunnelse for forbudet mot det amerikanske flagget var at de spansktalende elevene kunne oppfatte det amerikanske flagget som provoserende, og at man derfor mente flagget ikke burde vises under kampen.

Rektoren ved skolen som forbød det amerikanske flagget har flere ganger tidligere vært ute med lignende forbud mot å vise det amerikanske flagget, og første gangen var dagen Osama Bin Laden ble drept.

Han har flere ganger vært tvunget til å måtte unnskylde seg ovenfor sinte foreldre, politikere og elevene, men ser allikevel ut til å la sin iver etter å være politisk korrekt gå foran sunn fornuft.

Spørsmålet nå er når kommer denne formen for politisk korrekthet til Norge, og Europa? Når blir det ulovlig å heise det Norske flagget når man har bursdag osv av hensyn til fremmedkulturelle her i landet?

I Storbritannia har det lenge vært ulovlig å heise det Engelske flagget under private tilstelninger av hensyn til de fremmedkulturelle i landet, og det var kun etter press fra organisasjoner som EDL, BNP osv at myndighetene til slutt måtte gi etter for presset eller se at disse organisasjonene fikk stadig mer støtte blant folk flest.

Det har også allerede vært forbud mot det svenske flagget ved flere svenske skoler hvor begrunnelsen har vært at man ikke ønsker å provosere elever med en annen etnisk bakgrunn en svensk.

Kilde: eagnews.org, nyheteridag.se

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s