Sosiale medier strammer inn ytringsfriheten

facebook_sensur_youtube
Det har den siste tiden pågått en sterk avdemokratisering av de sosiale nettverkene på internett, og både facebook og nå YouTube har bestemt seg for å sensurere politiske ytringer.

YouTube har valgt å innføre sensuren av sine brukere ved å frata dem muligheten til å tjene penger på innhold som er stemplet «uvennlig for reklame», og på den måten innskrenke sine brukeres muligheter til inntjening av innholdet de skaper på YouTube om det er politisk ukorrekt.

Facebook har i noe lengre tid drevet med politisk sensur, og det har vært flere «skandaler» rundt facebooks utestengning av politiske personer fra høyresiden som har postet politiske meninger på siden.

Sist ut nå er den Norske journalisten og redaktøren Gunnar Stavrum som er blitt utestengt fra sin Facebook konto som følge av en post han gjorde på facebook av det ikoniske krigsbildet av Kim Phuc fra Vietnamkrigens grusomheter.

Gunnar Stavrum er blitt utestengt for 24 timer for overtredelsen av facebooks sensur reglement, og vil først etter utløpet av denne tiden få mulighet til å poste på det populære nettstedets sider.

Mange spør seg nå om dette fokuset på politisk sensur fra disse store internasjonale selskapene kan skyldes dems forsøk på å blidgjøre den Kinesiske regjeringen slik at de kan få tilgang til det kinesiske markedet.

Kina som selv har strenge regler av hva som kan publiseres av politisk innhold har gjort det ganske klart at politisk ukorrekte ytringer ikke vil tolereres, og at bedrifter som ønsker innpass på det kinesiske markedet må tilpasse seg Kinas sensurregime.

Kilde: Nettavisen.no

Advertisements

One thought on “Sosiale medier strammer inn ytringsfriheten

 1. For å forstå dette må man gå inn å se på hvilke åndskrefter som styrer verden og da ser man klart at dette er de samme som hater lyset, veien og sannheten GUD(Jesus). Altså de samme sataniske ond kreften som drepte Jesus Kristus og som skapte islam, Nazismen og kommunismen og som utryddes eller fjernet Kristendommen fra Norske skoler,barnehager og Kirker, grunnloven osv. De samme kreften som ser mellom fingrene på at muslimer dreper,torturer og undertrykker millioner av Kristne i midtøsten og hvor nordmenn ikke har noe lenger vi skulle ha sagt mot all ondskapen og avguderiet som bringes inn i våre land gjennom den nye multikulturelle verdensrelgionen som våre ledere,politikere og Kong Harald allerede har underlagt seg i svik,syndog horskap mot GUD(Jesus). Her finner du den fulle og hele sannheten om hvem som ligger bak(les også linker på og under teksten):
  https://sites.google.com/site/hoyanger/nyheter/14
  I tillegg så kan jeg bare nevne at det disse holder på med i hemmelighet og avguderi er avskyeligheter for GUD(Jesus) og at disse kreften både driver med voldtekt, forfalskning og undergraving av GUD(Jesus) ord. Nesten hele verden drikker denne giften som de sprer om seg med.

  Det er denne urenheten og synden som føres blant disse kreften som gjør at verden er blitt uren og som gjør at ondskapen og den lovløse ånden(Satan) får makt:
  Tredje Mosebok 19:31;
  «Dere skal ikke vende dere til gjenferd og ikke søke til spådomsånder så dere blir urene ved dem. Jeg er Herren deres Gud.»
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=LEV&chapter=19#31
  Selv filosofi som draes frem fram gjenom eliten til stadighet gjennom frimurerskoler og organiasjoner er styggedom for GUD(Jesus)
  Kolosserne 2:8;
  «Pass på at ingen får fanget dere med visdomslære og tomt bedrag(filosofi) som stammer fra menneskelige overleveringer og grunnkreftene i verden og ikke fra Kristus.»
  http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=COL&chapter=2#8

  For det som holder på å å skje er at den løvløse skal vise seg. Det lille hornet blant de andre hornene (Daniel 7:8);
  http://lifehopeandtruth.com/prophecy/understanding-the-book-of-daniel/daniel-7/

  Paulus’ brev til efeserne 6:10 – 20:
  «Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens[demoners] listige knep. For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s