15000 islamister på fransk politis radar

manuel_valls_islam
Ifølge frankrikets statsminister Manuel Valls har man den siste tiden avverget flere terror angrep på fransk jord, og fransk politi skal ha over 15 000 islamister som de overvåker og frykter kan begå en terror handling.

Manuel Valls mener det vil komme nye terror angrep i landet, men mener landets tidligere president Nicolas Sarkozys løsning om mer sikkerhetstiltak i landet ikke er svaret på utfordringene landet står ovenfor.

«Det vil bli nye angrep, og det vil være flere uskyldige ofre… og det er min rolle som statsminister i Frankrike å fortelle det franske folk sannheten» skal Valls ha uttalt.

I ett intervju med avisen Le Journal du Dimanche skal Sarkozy ha sagt at Frankrike må gå hardere til verks ovenfor radikale islamister, og han har foreslått å opprette egne domstoler for å få raske dommer mot disse folkene.

Sosialisten Manuel Valls har vært ute og sagt at dette ikke er løsningen, og mener at Zarkozys løsning vil kunne skape en fransk versjon av Guantanamo, og at det ikke er veien man ønsker å gå.

Kilde: Yahoo.com/news

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s