Asylsøkere og Tyskere i stort slagsmål i den vesle byen Buatzen

muslim-migrants
Bråk mellom en gruppe på 20 asylsøkere, og en større gruppe etniske tyskere som var samlet for å vise sin støtte til partiet AfD brøt ut da asylsøkerne begynte å skrike slagord, og kaste flasker.

AfD tilhengerne som talte ca 100 menn og kvinner tok så til motmæle for å beskytte seg, og det oppsto sporadiske slåsskamper mellom de to gruppene frem til det lokale politiet kom til stedet og fikk spredt de to rivaliserende gruppene.

Asylsøkerne fortsatte da med å kaste flasker og annet på politiet som på sin side forsøkte å beskytte dem mot de etniske tyskernes raseri over å ha fått sitt politiske møte angrepet og ødelagt.

Etter noen minutter fikk politiet så kontroll over situasjonen, og fikk geleidet gruppen med asylsøkere til det lokale asylmottaket hvor de angivelig måtte stå vakt for å beskytte asylsøkerne mot mulige havnangrep.

I den politisk korrekte pressen i Europa blir tyskerne fremstilt som alt fra ny-nazister til høyreradikale, og asylsøkerne fremstilt som ofre selv om sannheten helt klart viser at det var gruppen med etniske tyskere som ble angrepet.

Watchdog Rapport har vært i kontakt med kilder i Tyskland som bekrefter at det var en episode der AfD supportere var i de de beskriver som gatekamper med en gruppe mannlige fremmedkulturelle som angrep AfD supporterne som så måtte forsvare seg, og sine kvinner.

Vi vil se om det er mulig å få mer informasjon om hendelsen etter hvert.

Kilde: dailymail.co.uk, pamelageller.com

Advertisements

One thought on “Asylsøkere og Tyskere i stort slagsmål i den vesle byen Buatzen

  1. Historien i Buatzen sier oss iallefall at om en frykter et klammeri med asylanter, bør en være godt forberedt til å forsvare seg mot, ikke bare mot asylanter, men også mot eget politi.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s