Det amerikanske valget og den venstrevridde norske pressen

hillary_trump_valg
Gårdagens presidentdebatt mellom Donald Trump og Hillary Clinton blir her i Norge presentert for det Norske folk som om kandidatene forsøker å overbevise norske velgere noe som gjør hele dekkingen av valget latterlig og feilaktig.

Ingen av de to kandidatene og særlig ikke den republikanske kandidaten Donald Trump snakker til sosialdemokratiske norske velger når han hamrer løs på establishmentet, og det hans velgere mener er korrupte politikere.

Retorikken er ment for et amerikansk publikum der flesteparten av folkene som står lengst til venstre sett i en norsk politisk målestokk står lengre til høyre en Frp, og ikke på noen måter anser seg som sosialister eller sosialdemokrater.

Man kan dermed spørre seg HVORFOR den norske presse er så partisk i sin dekking av valget, og hvorfor vi ikke får en rettferdig uavhengig analyse av de to kandidatene som nå stiller til valg til hva som kanskje er verdens mektigste lederposisjon.

Svaret er nok å finne dersom man følger pengene, og da særlig eierskapet av de ulike politisk korrekte mediehusene her i landet som nesten utelukkende er eid av store internasjonale konsern som pusher en bestemt politisk agenda hvor Hillary Clinton er dems utvalgte representant.

Demoniseringen av Donald Trump er dermed essensielt for at han ikke skal kunne endre planene som i dag ligger på bordet med innføringen av flere store internasjonale avtaler som TTIP og TPP som begge vil bidra til å flytte makt fra de folkevalgte til multinasjonale selskaper.

Disse avtalene blir i Norsk presse nesten ikke omtalt til tross for at de vil ha en enorm innvirkning på folks hverdagsliv, og folks økonomi.

Donald Trump har utpekt seg som en motstander av disse internasjonale avtalene som han mener vil svekke USAs selvråderett, og føre store verdier og flere tusen arbeidsplasser ut av landet og over til lavkostland som Mexico og Kina.

Mange av Trumps velgere ser derfor Donald Trump som folkets eneste sjanse til å bekjempe den politiske og økonomiske eliten som har overtatt Washington, og som ser ut til å ha selvprofitering som sitt viktigste mål.

Watchdog Rapport forsøker ikke å stille seg på noens side, men ettersom det i dag ser ut som om de aller fleste norske mediehus fremmer eliten og Hillary Clintons agenda har vi valgt å ha en litt annen vinkling når det kommer til vår dekning av det amerikanske presidentvalget.

Vi håper folk ikke blindt tror på det vi skriver, og at våre artikler kan være inspirasjon som kan få folk til å selv søke ut mer kunnskap om de emnene vi skriver om slik at de får et best mulig grunnlag til å gjøre seg opp en egen mening.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s