President Trump og NATO?

Nå har vi i den politisk korrekte pressen i over ett år blitt servert løgner om Donald Trump, hva han mener og hvordan USA vil bli med Trump som president.

Særlig Trumps syn på NATO er blitt hauset opp i pressen, og spørsmålet er om pressen også på dette området har snakket sant eller om de som vanlig også her med viten og vilje har ført det norske folk bak lyset?

Svaret er dessverre at pressen nok engang har ført folket bak lyset for å tegne et skremselsbilde hvor en hver person som motsetter seg den politiske og økonomiske elitens verdensvisjoner som galle krigshissere når det er det motsatte som er fakta.

Så hva er det Trump faktisk har sagt om hans visjon for forholdet mellom USA og Russland, og mellom USA og NATO?

Vel svaret er at Donald Trump når det kommer til USAs forhold til Russland helt siden Obama ble president har uttalt at han mener det beste for både USA, Russland og verden er at USA og Russland jobber for å normalisere forholdet mellom landene, og at USA og Russland bør kunne bygge ett sterkere økonomisk samarbeid for gjensidig økonomisk vinning.

Når det gjelder NATO har Trump helt siden han startet valgkampen sagt at han anser det som urettferdig for den amerikanske skattebetaleren at USA skal stille opp med både materiale og personell i forsvaret av Europa når Europeiske land ikke opprettholder sin del av NATO kontrakten ved ikke å ta sin del av regningen.

De fleste Europeiske land bidrar ikke økonomisk med det de er pålagt å av NATO kontrakten, og Trump har sagt at om ikke Europeiske land viser mer vilje til å bidra så må NATO kontrakten reforhandles slik at de amerikanske skattebetalerne ikke blir sittende igjen med en svarteper.

Trump sine tanker rundt disse to emnene er langt fra så kontroversielle som det pressen i Norge har forsøkt å fremstille dem som, og den venstrevridde pressen har benyttet seg av skremselspropaganda, løgner og andre knep for å gi Trump et negativt stempel.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s